Jan. 30, 2014 - Del 2

Jag har haft ett grymt Marmaris-sug senaste dagarna. Jag har pratat med min mystery man, och det är säkerligen mycket på grund av det som jag längtar dit. Jag saknar honom. Jag saknar att sitta vid stranden och prata i flera timmar och dricka te samtidigt som solen gör sig till känna. Skratta, kramas, åka på hans motorcykel. Bara vara, helt enkelt. 




Jan. 30, 2014

När man har en sån här härligt (?) lång ledighet, så har man sjukt mycket tid att tänka på. Tänka på precis allt. Och vad som slog mig inatt, precis den tiden när man ska sova och hjärnan kickar in extra mycket saker att tänka på, var mitt hår. Jag insåg att jag faktiskt inte gjort något med mitt hår sen i Mars -13. Känns ju som att det är på tiden? Jag tjötar rätt så hårt med att det är nytt år, nya tider. Nytt bolag, nytt jobb. Kanske att lilla tussen på skallen ska få sig något nytt också? 

Jan. 29, 2014 - Del 2



Jan. 29, 2014

Idag kom det. Sista beskedet som jag och min fina vän har väntat på. Det här är kaos - händer det verkligen? Crazy rent ut sagt! Jag vet att jag är dålig med detaljer, men det kommer senare. Ni som vet, ni vet. Och ni andra får vänta lite till. Det är iaf grymt!

Idag har jag fyllt i visumansökan, kopierat och skannat in passkopia, blå bok-sidor etc. Jag tror att jag fick med allt. Det är ju inte det lättaste att hitta en scanner i den här staden, det är ett som är säkert..

Jan. 28, 2014

Pojkarna levererade med 2 - 1 igår, vilket resulterade i att vi nu har 10 poäng mer än GS. Lovely! 

Igår gjorde jag mitt nya jobb offentligt på Instagram. Jag har vetat om det en vecka nu, men har lixom inte riktigt fattat det än. Har dom verkligen valt mig? Som min fina vän sa; erkänn att du fnissar till och får fjärilar i magen när du tänker på det. Och ja, det får jag. Varje gång. Även om jag idag har tvivlat lite på mig själv, har jag gett mig ut på för djupt vatten? Det här har jag velat så länge nu att när jag plötsligt har det, så skräms det. Men det kommer gå bra. "The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.." 




Jan. 27, 2014

Ikväll är det kamp. Fener spelar mot Konyaspor. Både GS och BJK spelade oavgjort den här veckan, så hoppas på vinst ikväll så vi klättrar ännu längre ifrån dom på listan. En büyük Fenerbahçe ❤️






Jan. 26, 2014

Söndag. Och en söndag som går i sängens tecken. Klockan är långt in på eftermiddagen, och här ligger jag fortfarande. Under täcket och tittar på mitt 10e avsnitt av Supernatural för dagen. Huvudet går som vanligt på högvarv, och mensvärk utöver denna värld. Det vart en tidig kväll igår. Och att inte vakna upp bakfull idag, är bland det bästa. Nu ska jag ta mig till köket, kolla i kylskåpet om det finns något intressant och försöka få i mig det. Adios amigos!





Jan. 25, 2014

Januari börjar dra mot sitt slut. Väntar fortfarande på lite besked, så jag hoppas att sista veckan på årets första månad levererar som planerat. Jag och min fina vän har pratat om säsong 2014 i ett år snart. Och sedan det vart mer verkligt i mitten på December så har våra huvuden gått på högvarv. Frågor och funderingar, olika scenarion om hur det ligger till, planeringar, ännu mer frågor, frågor och frågor. Men väldigt få svar. Vad vi vet är iaf att vid den här tiden nästa vecka, så vet vi mer än vad vi gör idag. Kanske inte att alla frågor har fått svar, men iaf dom större. Dom viktigaste. 

Något annat som stör mig, något sådär vansinnigt mycket, är folk som inte kan meningsuppbyggnader. Jag är med i en grupp på Facebook som har väldigt många av dessa människor. Vuxna människor som skriver en hel berättelse utan kommatecken, punkter, frågetecken och utropstecken. Inga meningar, utan bara en miljon ord i rad efter varandra. Är man barn, så ja. Är man vuxen, nej. Helt enkelt nej! Skärpning people!! 




Jan. 24, 2014

Dagens VD - oh lord 😍 




Jan. 23, 2014



Jan. 22, 2014

Dagen har bestått av serietittande. Älskar att alla serier börjar nu igen! På fredag är det äntligen dags för VD 😍

Annars rullar dagarna på i lathetens tecken. Vad tänkte jag egentligen när jag bestämde mig för att ha semester den här vintern? Nu var det ju dock inte inplanerat att jag skulle säga upp mig när jag tog det beslut.. But still! Jag längtar tills jag börjar jobba. Det här året skulle bli grymt - och det blir bara bättre och bättre. Idag var verkligen inget undantag. Ikväll lägger jag mig med ett leende på läpparna! Najty najt.. 




Jan. 21, 2014

Det är redan så tomt. Ingen Tess. Ingen Sophia. Helt sjukt hur fort man vänjer sig att ha dom bredvid sig - men det tar så lång tid att vänja sig av vid det. Mina fina människor ❤️ 

Idag har jag dessutom tappat min mössa. Mina nya svarta stickade mössa jag köpte sist jag var i Sverige. Inte helt ok. Dom har installerat en varmvatten beredare i badrummet så nu blir det inga mer kalla duschar. Sweet!

Nu kryper jag under täcket och slår ihop mina blå. Imorgon blir en spännande dag! Natti! 




Jan. 20, 2014 - Alanya

Imorgon är det dags att säga hej då till Tess. Jag är inte alls redo att göra det, och det är inte förräns i April som jag får träffa henne nästa gång. Man kan väl hoppas att tiden går lika fort som den gjort sen hon kom. Annars så har vi druckit väldigt mycket te på Hanci, snackat väldigt mycket om säsong 2014, funderat, tänkt och gått igenom säkert alla världens möjligheter om vad vi ska göra härnäst. Kollat mailen sjuhundrafemtioelva gånger per dag i väntan på ett mail som kan förändra väldigt mycket.
 
I lördags startade vi kvällen hemma hos Shirley, och sen knatade vi vidare till Istanbul där det bjöds på "happy new work" tårta. Några drinkar senare rullade vi vidare till Robin Hood där vi avslutade kvällen. Kan inte påstå att jag var speciellt pigg igår när jag vaknade. Konstatera att man inte är 18 längre - check!
 
Jag fick en kommentar av Emelie för någon dag sedan, sorry för sent svar man har haft annat i skallen!
Vad ska du jobba med? 
Vad har du tidigare jobbat med? 
Du har väl bott i Alanya väldigt länge nu? 
Jag menar.. Vad har du försörjt dig på, vad har du jobbat med och hur är livet där nere?
 
Svar;
Jag har bott i Alanya sen 2010, och dom senaste 3 åren har jag jobbat som reseledare för bolaget Detur. Jag sa upp mig från dom i November, av både privata och yrkesmässiga skäl. Och det är det jag har försöjt mig på. Jag har varit hemma under vintern och jobbade på Jula i Häggvik/Stockholm 2011 och 2012, men den här vintersäsongen valde jag att ha semester. Vilket jag ångrar nu, jag är sjukt rastlös! Men men, man lär sig så länge man lever. Livet här nere är som livet där hemma. Typ. Om man bortser från palmer, sol och värme. Jag jobbar, träffar vänner på fritiden, går ut och festar ibland, går på bio osv.  Sen kanske jag inte gick på stranden när jag jobbade i Sverige på lunchrasten, men det är en av fördelarna med att bo vid medelhavet.. ;)

Jan. 16, 2014 - Alanya

 



Jan. 15, 2014 - Alanya

Idag hade jag möte. Och mötet slutade med att jag inte längre är arbetslös. Jag tror att jag har skinit mer än solen idag. Så oerhört skönt, en sån lättnad. Och jag är grymt laddad, det känns så bra i hela kroppen. Det känns så rätt. Att 2014 skulle bli en grym bok skrev jag redan vid årsskiftet - och so far kan jag verkligen inte klaga. Allt går som jag vill, som jag önskar. Efter mötet kände vi för att fira lite grann. Med en filt på stranden, jordgubbar, vin och musik. Livet kunde inte vara bättre just nu. Lycka hela vägen ut i fingerspetsarna <3

Jan. 14, 2014 - Alanya

Morgonstund har guld i mun? Klockan är strax före 9 och här ligger jag, på soffan, framför Gossip Girl. 

Helgen susade förbi. "Ikke bursdags"-firande på fredag, Sophia's sista utgång på lördag och sen var det söndag. Och inte vilken söndag som helst, utan söndagen jag äntligen skulle gå se Fener. Och inte vart som helst heller, utan dom kom hem till mig, hem hit till Alanya. Besvikelsen var dock ett faktum när Volkan inte kom in på planen, men dom andra pojkarna var där. Och som Tess sa, så satt vi några meter från pojkar som duschar med bland annat Ronaldo, så man ska väl inte klaga! ;) 

Som vanligt går tiden alldeles för fort när man har roligt och Sophia har åkt tillbaka till Sverige. Jag har turen att få mysa med Tess en hel vecka till innan hon far. Rebecca skulle ha kommit efter det, men hon hade ett change of heart och far till Marmaris istället. 

Imorgon är det onsdag, och kanske inte vilken onsdag som helst. Spännande saker är på gång! :)

Dags för frukost, hej då folket! 







Jan. 10, 2014 - Alanya

Jag fick en mixer utan mamma i julklapp och igår var det dags att inviga den. Vi köpte jordgubbar och is på Migros och gjorde hemmagjorda Strawberry daiquiries. Hur goda som helst! Lagade mat gjorde vi också; potatisgratäng, kyckling med fetaost & tomat, sallad och sås. Gottgott! Fuldansade med Mr Bean, lyssnade på 90-talsmusik och hade allmänt trevligt här hemma. Ändrade runt midnatt om till höga skor och for i väg till Istanbul. Hade hur kul som helst! Leila och Carol dök upp - ett väldigt kärt återseende! Fina fina människor jag har i min närhet.

Idag är det Fredag, och "ikke bursdagsfirande utan sosial sammenkomst" för Elise som fyllde år igår. På med läppstift så kör vi!

Jan. 09, 2014 - Alanya

Tess har äntligen kommit så nu är båda hon och Fia hos mig. Lycka i själen ❤️ 







Jan. 03, 2014 - Alanya

Idag var dagen med stort D. Intervjudagen. Jag var jättenervös innan vi började, jag vill verkligen ha det här jobbet! Kommer bli riktigt besviken om jag inte får det.. Om ca 2 veckor får vi se!

Något annat som inte är till det bättre är att febern slog till från ingenstans och jag har smärta i hela kroppen. Hosta och ont i bröstet, huvudet och halsen. Bra start på helgen. Hoppas att några koppar te och en nattsömn ska göra det bättre.

Trevlig helg folket!

Jan. 01, 2014 - Alanya

1. Gjorde du något i år som du inte gjort innan?
- Släppte in honom.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
- Gör inte nyårlöften, sätter mer mål och dom uppnåddes inte riktigt på det sättet jag hade planerat..

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Marina

4. Dog någon som stod dig nära?
- Nej

5. Vilka länder besökte du?
- Sverige, Turkiet och Grekland.

6. Är det något du saknat 2013 som du vill ha 2014?
- Utmaningar inom jobbet.

7. Vilket datum från 2013 kommer du alltid att minnas?
- 14e februari.

8. Vilken var din största framgång 2013?
- Att jag tog in Hanne's råd och lärde mig att släppa lite på muren jag har runt omkring mig.

9. Största misstaget 2013?
- Att jag litade på fel personer.

10. Har du vars sjuk eller skadat dig?
- Bröstbensinflammationen ligger fortfarande och trycker och kommer som ett brev på posten ibland. :)

11. Bästa köpet?
- Inget som dyker upp i huvudet..

12. Vad spenderade du mest pengar på?
- Min & Hannes semester..

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Mina fina vänner & G.

14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2013?
- Taylor Swift - I knew you were trouble, Taylor Swift - Red, The Passenger - Let her go, Michael learns to rock - Take me to your heart. 

15. Är du gladare eller ledsnare i år jämfört med förra?
- Ledsnare. Jag har varit gladare och lyckligare än jag varit tidigare - men jag har samtidigt aldrig varit så ledsen och mått så dåligt. Och dessvärre var dom dåliga tillfällena fler än dom som var bra.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
- Sparat mer pengar.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- Lyssnat på fel människor.

18. Hur tillbringade du nyår?
- Middag här hemma med Jenna, Sophia och Camilla. Vid 12-slaget stod vi nere i hamnen med champagne och skålade innan vi fortsatte till Hollywood och avslutade på Istanbul.

19. Blev du kär i år?
- Ja!

20. Favoritprogram på tv?
- The big bang theory

21. Bästa bok du läste i år?
- Jag har faktiskt inte läst en endaste bok i år..

22. Största musikaliska upptäckten?
- Kan inte komma på någon..

23. Något du önskade och fick när du fyllde år?
- Jadå!

24. Något du önskade dig men inte fick?
- Nej

25. Vad gjorde du på din födelsedag?
- Middag här hemma, drinkar på Ev. Kalas på Istanbul och The Doors.

26. Finns det något som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
- Jag önskar jag hade träffat min familj mer. Att jag hade lyssnat mer på mina vänner.

27. Hur skulle du beskriva din stil 2013?
- Skjortor & armfritt.

28. Vilken kändis var du mest sugen på?
- Joseph Morgan & Ian Somerhalder.

29. Vem saknade du?
- Många, väldigt många..

30. De bästa nya människorna du träffade?
- Många, väldigt många här med..

31. Hur ser det nya året ut?
- Det är 365 oskriva sidor i årsboken 2014. Jag har hört att det kommer bli en grym bok..