Nov. 25, 2013 - Alanya

Det har varit ett par väldigt bra dagar. I fredags checkade jag ut från lojman i Side och satte mig för sista gången (insallah) på den lilla guppiga dolmusbussen tillbaka till Alanya. Mötte upp Jenna och gick till Migros för storhandling. Vi kom hem, drack vin och lagade fajitas.Gjorde oss klara och sedan for vi ut. Mycket trevlig kväll, många fina ansikten som var ute. Lördagen var lite sämre, både jag och Jenna dog bakisdöden och det enda vi kunde göra var att ta oss en återställare till frukost. Var soffliggande mest hela dagen, och sedan var det bara att tagga till igen - lördag och allt. Också en väldigt lyckad kväll på många sätt. 
 
Igår på eftermiddagen kom Tine och Serhat förbi. Vi drack massa te, snackade massa skit och åt tacos. Vid midnatt stupade jag i säng och drog mig upp vid lunchtid dag. Sen har vi varit ute och köpt nytt lås till ytterdörren så vi kunde byta det.. Och det var enklare att skruva isär det än jag trodde. Tänk så händig man kan vara när man bara vill. ;) Försökte oss på att få in datorbilden i tvn också så det är lite större bild att se film på. Efter nästan en timmes trixande utan framgång så så Usbingången på sidan av Tvn. High five, att vi inte kollade efter det på en gång. Haha, oh well. 
 
Nu ska vi strax laga mat och sen ska vi dricka glögg. Jenna tog med sig en flaska när hon kom - yummy yummy in my tummy!

Nov. 18, 2013 - Side

Måndag. Sista veckan med gäster. På fredag natt far dom hem och därmed är säsongen slut. Skönt skönt skönt! Jag får semester och tänker kliva ner i koma en vecka eller två. Inte göra någonting - bara vara. Idag är det dessutom dagen före flytten. Imorgon klockan 12 kommer Annika och hämtar mig med sin bil, och då lämnar jag guideboendet och flyttar in i lägenheten. Det är också bara en månad idag tills jag landar med båda fötterna stadigt på Arlanda. Sweet!

Nu väntar en shopping tur - heippa!

Nov. 16, 2013 - Alanya

You and I go hard at each other like we're going to war. You and I go rough, we keep throwing things and slamming the doors. You and I get so damn dysfunctional we stopped keeping score. You and I get sick, yeah I know that we can't do this no more..

But baby, there you go again, there you go again, making me love you. Yeah I stopped using my head, using my head, let it all go, ooh. Got you stuck on my body, on my body, like a tattoo. And now I'm feeling stupid, feeling stupid, crawling back to you. So I cross my heart and I hope to die, that I'll only stay with you one more night. And I know I said it a million times but I'll only stay with you one more night.

Try to tell you no, but my body keeps on telling you yes. Try to tell you stop, but your lips got me so out of breath. I'll be waking up in the morning probably hating myself and I'll be waking up feeling satisfied but guilty as hell. But baby, there you go again, there you go again, making me love you..

Nov. 12, 2013

Idag är en dag där tankarna snurrar och känslorna löper amok. Sophia frågade mig vad som hände? Och jag vet inte. Helt ärligt, vart gick det fel? Allt gick bra, och så bara en dag var jag hux flux inkörd på samma spår, samma bana. Igen. Med ett förlutet som kommer ifatt mig allt för fort. Rebecca hjälper mig, alltid. Jag ska krama sönder henne när jag ser henne nästa gång. Min fina, fina vän. <3
 
I am nuts for real, but I'm okay with that. It's nothing, I'm still friends with the monster that's under my bed. Get along with the voices inside of my head. You're trying to save me, stop holding your breath. And you think I'm crazy, yeah, you think I'm crazy..

Nov. 10, 2013 - Alanya

Igår skrev jag kontrakt på en lägenhet. Äntligen. Den 19e november får jag nycklarna - och flyttlasset går. Längtar jättemycket. Ett år ligger kontraktet på, så jag slipper flytta nästa säsong. Hur underbart..?

Jag fick med mig Carro till Alanya, och efter att vi fixat med kontraktet for vi till lojman och gjorde oss iordning. Vi for till SushiCO där Teresia och Annika väntade. Jag älskar Sushi! Så sjukt gott. Vidare till Ev, och sedan Hollywood och Istanbul. En helkväll med andra ord. Riktigt kul hade jag, fina fina vänner i min närhet. Bättre kan det inte bli..

Idag har vi varit uppe i Kale. Gått runt, myst, druckit tea och bara vart. Livet! <3

 

Nov. 05, 2013 - Alanya

Jag ligger i sängen på Azak Suit med Takida i lurarna och skavsår på höger fot. Jag började dagen med frukost på Bella Alanya med Pia. Åt alldeles för mycket - men gott var det! Efter det gav jag mig av till olika mäklare för att titta på lägenheter. Vilket visade sig vara svårare än jag trodde att hitta. Alla var verkligen jättefina, helt nyrenoverade med senaste inredningen. Men its all about the location! Jag vill inte bo vid Anadolu, Kale, 35m gatan och annat dylikt. Jag vill bo nära stranden med ett par minuter till kontoret. Men det verkar som att hela Alanya vill bo där.. Oh well, jag har fortfarande tid på mig så insallah hittar jag något bra framöver! 
Nov. 01, 2013 - Side

Äntligen är oktober slut. Äntligen har november börjat. Sista tre veckorna kvar på säsongen nu, sen blir det semester. Första året som jag inte tackat ja till jobb i Sverige, första året som jag bara ska glassa och njuta av min ledighet. Jag önskar det fanns en knapp så man kunde snabbspola lite - men den som väntar på något gott.. 

Idag är det fredag. Klockan ringde 06;45. Simon skulle åka hem och jag skulle hämta upp några danska gäster till flygplatsen. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Ätit tonfisksallad, tittat på senaste Vampire Diaries & Criminal Minds, duschat, facebook'at. Ja, händelserik fredag. Snart ska jag iaf iväg och hämta upp Sundsvall som även dom ska fara hem, och senare inatt Arlanda. 19 flyg kommer bli 4 den här helgen. Listorna är så små, så små.. 

Nej, dags för en kopp te och Greys Anatomy. Slänger in lite bildcollage om vad som hänt senaste tiden.. Ciao bella!