29e april 2008

jag ska boka resa imorn. 7e - 28e juni. alanya, marmaris, rhodos (?), side, alanya. eftersom alla jävlar ska till alanya och johanna är duktig på att övertala så åker jag dit jag med. mest på grund av att jag inte vill vara här hemma och att det är tradition att fira midsommar i alanya. även om jag är trött på skiten, eller ja, mest "alanyabubblan" och allt detta skitsnack, så får jag väl stå ut ett tag. jag får sitta och dricka mina blow jobs på the doors och strawberry daiquiri på robin hood. det ska nog gå bra. :)

image65

28e april 2008

nu är frillan klippt. :D hann dock inte göra några slingor för fick min körlektion framflyttad. men ska ev. göra dom på fredag om marlene har tid då. här är iaf lite bilder! jag vet att på sista bilden ser det ut som det är felklippt, men det är bara min lugg som inte riktigt vill anpassa sig! :P

  

idag vart uppkörningen bokad också, samt x antal lektioner. imorgon kommer "domen". klara kommer få veta hur det blir med hennes jobb, och om vi kan åka eller inte. det är lite dumt att av alla mina kompisar jag umgås med, så har en del inte råd att åka utomlands, och dom som har råd att åka kan inte ta ledigt från jobbet och dom som ska åka någonstans ska, såklart, till alanya. så vad ska jag göra då? sitta här hemma i sverige och mögla eller helt enkelt åka till turkiet jag också bara för att komma bort? den enda jag vet som ska åka någonstans är malin, och hon har redan åkt till spanien, så jag kan ju inte komma efter och säga hej direkt heller. men vi får se hur det blir.

27e april 2008

snart är det ny vecka, sista veckan på jobbet. jobbar tisdag - onsdag. sen är det slutt. :( imorn är det först körlektion på morgonen, sen ska jag till marlene och fixa frillan, sen är det körlektion igen. har 6 stycker körlektioner inbokade på en vecka, sen är det dags för manövereringsbana & halkan. och sen uppkörning. shalalalla. jag vill ha körkortet nu. mamma är dock inte så pigg på att jag ska ta hennes bil sen, hon säger att jag inte kommer synas utefrån! men det gör jag visst. jag får väl skaffa mig en kudde i värst fall. ;)


mikaela är på rhodos nu, jag vill också vara utomlands. hoppas det bara regnar för er. ;) nej då, nu ska vi inte vara sånna. jag åker tids nog jag också. :) jag & klara har kommit på värsta resan, så vi får se hur det blir med den. det vore iaf nice. avresa 7e juni?


det skulle inte vara helt fel med en strawberry daiquiri nu, inte en johanna heller..
image60

25e april 2008

nu har jag nyss kommit hem. har jobbat, och jobbat igen och sen var jag på after work med dojjan och åt mat. fick kotlettrad med stekt potatis, svampsås och sallad. väldigt gott var det. :) självklart vart det en kall päroncider till också. 58:- för hela kalaset. inte så tokigt. :) och det behövdes, efter besvikelsen på bion. det kom runt 15 pers, och alla var 30+. KUL! jag som ville neka folk. får hoppas det blir något nästa gång jag jobbar. och för att svara på frågan så var det nån film som heter lust caution i onsdags, inte en aning om vad det är för film men.

har fått hem 2 st nya oth avsnitt också och köpt 5 nya filmer. så nu har jag att titta på. jag & min kära lilla lillebror ska lägga oss och kolla på narnia nu. vi är ensamma hemma inatt, mamma har åkt till tyskland. och jag har beställt vin! miiihi.

jag råkade köpa 4 par skor idag också, dom var så söta allihopa så jag kunde inte plocka bort något par. men det var inte så dyrt, alla gick på 570:- och skor behöver man alltid. ;)

tjingeling!

24e april 2008

idag har jag blivit inbokad på halkbanan, den 7e maj kl. 07.00 ska jag stå utanför bilskolan. spännande! sen är det bara uppkörningen kvar! miiihi. :) har bokat in mig på några fler körlektioner också. dumt att det ska vara så jävla dyrt bara. men men. det är det värt sen när man väl har det.

idag vart det även grillning, mamma gjorde egen potatissallad och grillade flintastek. jag och brasse åt för fulla muggar, så jäkla gott! flintastek var verkligen efterlängtat då jag kanske åt 1 max 2 förra sommaren. men iår ska det bli massor. och kräftskivor! jag längtar verkligen efter en svensk sommar. :)

imorn blir det jobb först på bokhandeln, sen jobb på bion och efter det ska jag på after work med dojjan. igår när jag jobbade på bion så kom det hela 1 person, HAHAH. men förhoppningsvis kommer det fler imorn + att det är 15 års gräns, vilket betyder att jag får neka inträde på dom som inte har leg med sig och ser unga ut. mahahaha. ;)

22a april 2008

bowlingen gick inte så värst bra igår, brasse vann 2 av 3 gånger. fyyyy fan. men då var det typ max 10 poäng hon vann med också. men men, jag slår henne nästa gång. ;) det känns idag också, jag & brasse måste vara dom mest otränad personerna som finns med tanke på att vi får träningsvärk av att kasta ett 10kg klot på en bana. haha. sen köpte vi oss en varsin glass och satte oss i solen här utanför. mamma hade kidnappat särla, så vi fick vara lite för oss själva. :) jag gillar vädret, hoppas det håller i sig! 5 dagar kvar på jobbet nu, sen är jag ledig ett tag. ska bli skönt faktiskt. jag och brasse kommer nog bosätta oss i min trädgård då med en kopp kaffe & musik.


idag hade jag körlektion, dubbel också. var jäkligt roliga övningar idag, miihi. sen när vi åkte på landet och förbi några småhus så ser jag en gubbe som håller på med sina rabatter, och han var helt jäkla spritt språngade naken! haha. sjukt. jag skulle då aldrig plantera mina blommor naken även om jag bodde på landet. men det kanske bara är jag? haha. jag berättade det för ullis & gunilla på jobbet, och gunilla visste precis vilken gubbe jag menade, och hennes man också! det finns då folk till allt! :D


på fredag är sista lönen, fick ut min semester ersättning också som landade på 11.000 kr f.s.. skitbra det! så nu klarar jag mig ett tag. iaf tills skatten kommer tillbaka. :) en kryssning med brasse och en utomlandsresa ska också hinnas med under ledigheten. jag & klara har kommit fram till att det inte är bra för våra psyken att vara hemma i sverige såhär länge..


hej då!

21a april 2008

jag har hittat en till tatuering. ska sluta åka till min syster, den här gången hade hon lagt fram bilden åt mig för hon visste att jag skulle gilla den! är rätt så säker på att jag vill ha den på högra skuldran, ska rita upp den där och känna efter. funderar dock på om jag ska ta bort ormen?

nu blir det bowling med brasse och sen en stor jäkla glass i sooooooolen.
image59

18e april 2008

idag har jag & min kära ördek 2 årsdag. för exakt 2 år sedan träffades vi hemma hos mig i krylbo i väntan på att få åka till alanya. och vilken resa det var! så jäkla kul. och resan förra året, det vart verkligen en favorit i repris. alanya är faktiskt bäst den här tiden, innan alla äckliga turister kommer. även om det bara var jag & michelle på the doors mest hela tiden, så var det jävligt skoj. vi fick iaf en jävla massa olika shower varje kväll. the doors kommer vara saknat i sommar. robin hood & casablanca också. nu när hamza är tillbaka. önskar dock att alla kunde vara tillbaka, som sommaren 2006.

jag ler alltid när jag ser den här bilden. så många minnen kommer tillbaka. att vissa människor kan göra ett sånt stort intryck på en på så kort tid. du sitter väl på ett moln nu och ropar chooooopa? <3
image58




















idag har jag mest jobbat hela dagen, 10 - 17 på bokhandeln och 17.45 - 20.00 på bion. på söndag ska jag köra helt själv, men det kommer nog gå bra. har dock inte fått mitt anställningsnummer än, så jag kan inte logga in på datorn, men jag skulle få ta mats kod om jag inte hunnit få min. sen har jag städat, vilket är ännu värre än att jobba, haha. jag är verkligen ingen städmänniska. har även hunnit med att skälla lite på bror min, tycker han är alldeles för dålig på att låta mig övningsköra. så nu hoppas vi på en skärpning! =)

6 dagar har jag kvar på bokhandeln nu. 6 ynka dagar. helt sjukt. 8 månader har gått fort, för fort. jag vill verkligen inte sluta där. kunde inte ha något bättre jobb! jag älskar det. men, all good things comes to an end antar jag..

17e april 2008

jag älskar den här låten. <3
(bianca skulle ha vunnit top model, hon är sjukt vacker!)

16e april 2008

mitt rum ser inte allt för trevligt ut, jag borde egentligen städa och inte sitta här. men det är så jävla tråkigt så det får bli en annan dag. har dock sagt till mamma att jag plockat undan massor för att slippa tjat, så antar att jag lär ta tag i det imorn innan det blir livat.

jag och min syster skulle boka resa till london idag, hittade resor på ryanair. själva flygbiljetten var gratis, men så kostade det 79 kr i skatt per person och per tur, så det stog 158 kr sammanlagt för var och en. skitbra! så jag skrev i alla uppgifter osv och skulle avsluta bokningen. då frågade dom hur många väskor vi skulle ha, så jag fyllde i en väska på frida först, 254 kr kostade det. för en jävla väska. så vi bestämde oss för att dela på en, för man får ju ändå ha 15 kg. så tröck jag i ingen väska på mig, och det kostade 80 kr. vad är det för dumheter? anyhow, så fortsatte jag att göra klart bokningen. så frågar dom med vilket kort man vill betala med, så fyller jag i visa kort, och vips så lägger dom på ytterligare 160 kr. då fick det vara nog och jag avbröt bokningen. okej, 465 kr t/r till london är inte dyrt, men det är ju lite skillnad på 158 kr och 465 kr. och att man måste betala 160 kr för att kunna betala biljetterna? sjuuukt.

var in och sökte ett till jobb idag, och jag hade tydligen gjort ett suveränt bra intryck på chefen. och då pratade jag bara med henne i sisådär 2 minuter. så det låter bra! hoppas hoppas hoppas. och tack brasse för skjutsen. du är bäst! på måndag blir det bowling för hela slanten! :D <3

och det blir inget alanya i sommar mest pga jobb och sedan vill jag ha en svenks sommar. är skapligt trött på alanya också.

god natt.

14e april 2008

idag har jag käkat lunch med brasse, och vi tog fan en varsin kaka den här gången efteråt. dom på cafét "glömde" att informera oss om det förra gången. dåligt! vem vill inte ha en bit kladdkaka till efterrätt? ;) sen efter det drog vi in i plus och kikade lite. jag köpte mig en ny deo, svart underlakan, svart örngott och 4 ljus lyktor. allt för 160 kr. inte alls för tokigt! =)


imorn blir det bilskolan på morgonen, fickparkering nästa! låter jävligt tråkigt faktiskt, och bökigt. jag hatar att backa. meen, det måste ju göras! sen blir det jobb, är bara 4 timmar imorn så det är skönt.


nej det blir inget alanya för mig i sommar.. själv då? blir det ytterligare en guidesommar i alanya? ;)


här är min brorsdotter, som föds om sisådär 3½ månad. jag längtar!
image57

9e april 2008

gårdagen
-
lunch med brasse
- våldgästning hos alexandra
- chips, dipp, cider & sex and the city med tom & alex. <3
- planer på sommaren/jobb
- samtalet med malin. (kan man sakna någon mer?)

dagens minus
- snöovädret utanför fönstret
- vuxna människor som beter sig som barn
- tv3 dog lagomt tills att top model skulle börja
- jag har skurit mig i fingret
- planeten på näsan som is still going strong
- skriva en bra jobbansökan

dagens plus
- jobba på studenten
- ytterligare en körlektion är avklarad.
- planering av utomlandsresa i höst med alexandra. (grekland, cypern, kroatien?)
- ursäkter
- vänner <3

morgondagen
- jobb 10 - 14
- körlektion
- bowling & fika med marina
- skicka in jobbansökan. (man kanske ska ringa först?)
- solning

7e april 2008

jag är deppig. och lipig. allt är eländigt och det känns som att jag borde skita i allt och bara ligga i sängen i 100 år. ibland blir det bara för mycket. hej då.

6e april 2008

hemkommen från sthlm nu, vilken helg det har varit! iiih. och det känns också kan jag lova, är sliten som en jävla gnu! jag börjar känna mig gammal, orkar inte med lika mycket nuförtiden som förr. haha. men men, i fredags åkte vi till gärdet och var på vinylfest. jäkligt kul faktistk, och bra musik! åkte därifrån runt en 3, trött som fan var man. vid halv 5 var vi hemma, och sängen hade aldrig varit mer lockande! sov ut till 2, åt frukost, degade framför tvn till fab 5, samlade ork för att duscha, gjorde sig iordning, åt mat och for iväg till rebecca. hade jäkligt trevligt där med, och sedan drog vi vidare till göta källare där vi hade ett bås som väntade på oss. fick en in massa champagne som slank ner fortfare än fortast. haha. :D drog till mcdonalds efteråt och käkade, sen fick vi skjuts hem av josefines ragg. hann inte med så mkt idag, somnade ju om i morse så vart lite tight med tid, men hann iaf med att träffa nathalie i en halvtimme innan mitt tåg gick.


imorn är jag ledig! skönt som fan. och jag ska inte göra ett skit. bara slappa. :)


god natt!


3e april 2008

har nyss varit och solat, tänkte försöka få lite färg tills helgen. har bjudit på tågbiljett på tradera också, jag bjöd 100 kr på 3 st olika som låg på 1kr styck, och inte fan fick jag en enda. så jag kan lika gärna boka direkt via sjs hemsida, kostar lika mycket. sen gjorde jag min deklaration inatt, och jag ska få tillbaka 5000:- på skatten till midsommar, wiiiihooo. :D och imorn bär det av till sthlm också.


malin, jag saknar dig också. massor älskling. <3


duscha, äta frukost och sen till jobbet då. hej hopp!
image56

1a april 2008

äntligen ny månad, äntligen april! eller, äntligen kanske jag inte ska säga med tanke på att jag blir arbetslös denna månad. men men. det är iaf ljusare och varmare ute! idag sprang jag och köpte en varsin kulglass till mig & ullis som vi åt på jobbet. gott gott! sen på lunchen ringde en tant från eurostar, och jag har minsann fått jobb på bion. så jag ska dit alldeles strax och försöka lära mig maskineriet. superbra, så slipper jag gå pengalös i sommar!. =) var även ut och körde med bilskolan idag, och så har jag bokat in mig på 11 nya lektioner. nu jävlar blir det åka av!


i helgen blir det sthlm. på fredag ska jag, vicki & amanda dricka efes på en liten turk krog, och snacka massa skit. sen blir det väl vidare in mot stan antar jag.. på lördag är det fest hos rebbo, en jävla massa kort ska tas! iiih. kommer bli skitbra i helgen!


imorn, eller på torsdag så kommer min nya tv. mamma köpte en ny åt mig i förrgår, så den borde komma nu. fick en cykel med på köpet också! skitbra, jag som hade tänkt köpa mig en cykel när jag fått nästa lön. så där sparade jag lite pengar. tack mams :) hittade en räkning på 773 kr från försäkringsbolaget och en på 367 kr från akassan som skulle vart betalt igår, så fick skicka in dom fort som fan. kul, jag hade verkligen glömt bort dom.! fan fan fan. nej nu ska jag kila till bion och försöka lära mig något. tjillivippen!