and then she was back

så var jag hemma i svedala igen. vet inte hur det känns. bra. dåligt. skönt. värdelöst. det var oerhört skönt att träffa familjen. lille elliot hade blivit så stor. så oerhört söt och glad liten prick. imorgon ska jag mysa med alva. mina små bebisar.

ska snart gå till kingen med tom. älskade hjärtat, som jag saknat dig. en kall päroncider och en tom kommer göra det här till en väldigt bra kväll.

jag blev lite stolt över mig själv idag faktiskt. min reskompis bangade så jag var tvungen att åka hem själv. picasso körde mig till otogar, sen tog jag mig därifrån hem till krylbo helt själv. låter inte som värsta grejen, men har aldrig åkt själv förut, så a small step for men but a big step for me. :)

var in på facebook nyss och såg det här;OCH JAG SAKNAR DIG HJÄRTAT. HUR MYCKET SOM HELST.
tine också. kom hem nu så vi kan ha olwparty.
tack för att ni förgyllde min sista kväll på picasso och queens.
love.
hei, detta är rosa. och detta är min sång. <3

en torsdag i alanya

idag var det planerat att jag, hanne & tine skulle køpa vin & jordgubbar med oss till stranden, ta med mobilerna & høgtalarna och ha picknick heeeeela dagen. vaknar strax efter 9 av varldens ovader. KUL.! sa det var bara att somna om en stund till. sen drog vi till picasso istallet och kakade lunch/drack drinkar a la pablo/vek servetter/pratade med norskar och jag fick till och med haret fixat av herr a. vart dock inte snyggt sa jag tog bort det. haha. turkar alltsa. pelle hade fixat nya trøjor; hello titty.! vilket, som det later, ar en tuttformad hello kitty trøja. haha nørd.!

det här, det är kärlek.


pictures

har slängt upp lite bilder på bilddagboken. om någon är intresserad som inte har det så fråga på bara så får ni lösenordet.

annars händer inte så mycket. har inte varit ute på james dean sen i torsdags.! hör och häpna. ;) hade middag med maja i fredags, var till crazy horse i en halvtimme sen en sväng på casa också tills hamza slutade och körde hem oss. sen har jag varit här i oba hos mia och ätit svenskt godis, kollat på smallville & 90210, hängt på memos och gjort tappra försök att förbättra min turkiska. ;)


fanny is going home!

sa sant som det ar sagt. jag har nu bokat och betalat en biljett hem till sverige igen. blandade kanslor över det faktiskt. men det ar dags att lamna bubblan och ta sig hem till verkligheten igen. och till familjen. saknar dom hur mycket som helst. och mina sma bebisar, dom lar ha blitt hur stora som  helst. men 27e maj kl 12.55 turktid, da lamnar jag landet.

woooork

hade fatt mig ett litet meddelande om jobb nu nar jag loggade in. det ar jobbet jag sökte i bollnas.. fast njae, kanner mig inte lika pepp pa det nu langre nar jag har kara lilla jula. ;)

PA LÖRDAG KOMMER MAMMA 2. iiiih. jag har vantat och vantat. ;) maste nastan vara kvar till 6e juni nu nar deniz kommer sista maj, vill ju leka med henne ocksa.!. :)

har fatt jobberbjudande pa picasso ocksa. pelle sa att vi skulle prata allvar sen om vi var intresserade. haha. det kanske skulle vara nagot? ;)

2a maj

idag fyller fanny ar, sa grattis hjartat. hoppas du far en bra dag. :) synd att jag inte kunde vara med, men vi kör en egen fest nar jag kommer hem. ;)

ser ut som att jag kanske stannar till 6e juni. leila & co kommer ner i slutet pa maj och sa kommer ju madde & vivvi den 3e juni.. sa vore riktigt nice att vara kvar da. :)

annars ar allt bra. tess har flyttat idag, lite trist. :(

nu ska vi kila till genpa och köpa mat, jag dör snart av hunger. ni ar daliga pa att höra av er förresten, skarpning. ;) PUSSS