Stockholm - Last day of the year

2012, vad säger man? Känns inte riktigt som att man hann med. Det har varit ett händelserikt år. Jag lämnade Alanya för Marmaris ett par månader, jag klippte av mig håret, jag kom över mina mål jag satte för säsongen och jag hade jävligt kul under tiden. Dags för ett nytt år, nya utmaningar och nya tider. Nya bekantskaper, nya äventyr och nya draman..


Stockholm - Söndagsjobb


Stockholm - What could have been love

I wake up and wonder how everything went wrong, am I the one to blame? I gave up and left you for a nowhere-bound train. Now that train has come and gone. I close my eyes and see you lying in my bed, and I'm still dreaming of that day..

 

Idag har jag lyssnat på Aeorsmith - What could have been love säkerligen 1000 gånger. Om, och om igen. En gammalklass kamrat la ut den på Facebook, och sen var jag hooked. Jag får gåshud av Steven Tyler, hans röst! Älskar musikvideon också..

 


Stockholm - 6/7

6e och nästa sista helgen jag jobbar i rad. Lovely! Nu sitter jag i personalrummet, kastar i mig två köttbulle/rödbetssalladmackor innan jag ska stämpla in. Snoosade lite för länge imorse så hann inte äta frukost.

Igår nätshoppade jag! Neulash vart bl a beställt. Äntligen! Jag har tänkt att skaffa det i snart två år, men har inte blitt av. Until now! Så nästa vecka kommer den. :)

Nej, jobba lite nu då..


Stockholm - Och i Turkiet finns det..? Kineser?

Camilla om Stockholm - Alla dessa åsikter;
Samma sak med kommentaren: "men usch det är ju turkar där???" MEN VA ÄR DET TURKAR I TURKIET??? Idiotiska människor, lyssna inte på dom! ;)
 
- Haha, den glömde jag! Såklart att det är usch på att det är turkar i Turkiet. Jag har faktiskt fått klagomål från gäster som tycker att vi borde informerat bättre att det skulle vara "så mycket turkar överallt, speciellt på hotellet och bland hotellpersonalen". Ja, lilla Sherlock Holmes. Go figur lixom!
 
 

Stockholm - Alla dessa åsikter

Jag tackade igår nej till min andra dröm. Eller nej är väl fel ord, jag förklarade att just nu har jag annat för mig. Dom önskade mig lycka till och bad mig återkomma framöver.

Jag har tänkt på det här med åsikter. Nu vet jag att mina vänner vill väl. Och dom allra flesta säger att jag ska följa mitt hjärta, och att om hjärtat för mig till Turkiet igen är det dit jag ska åka. Så jag inte ångrar mig sen, så jag är lycklig och mår bra. Sen finns det dom som kommer med saker som;
- Men ska du dit IGEN? Kan du aldrig åka någon annanstans?
Har man bott i Avesta, Stockholm eller vart som i Sverige hela livet så har man ingen rätt att säga att jag bör flytta på mig ifrån en plats jag trivs på, när den personen aldrig flyttat på sig.
- Ska du inte stadga dig, köpa lägenhet osv?
Nej, jag vill inte köpa en lägenhet. Eller bil. Hur svårt det än kan vara att tro så har jag ingen som helst önskan att äga något sådant. Och stadga mig? Nej tack. Ingen man, inga barn, inga förbindelser för mig. Än.
- Vill du inte tjäna bra pengar?
Bra pengar? Ok, fine. Alla vill väl ha ett sparkonto inför framtiden. Men jag tjänar inte dåligt. På 7 veckor i Marmaris sparade jag ca 10 tusen. Och då åt jag ute nästan varje dag, var till Rhodos, festade, shoppade och hade det allmänt bra. Så det går att spara pengar som reseledare också, även om jag slösar mer än jag sparar. Men det gör jag hemma också, så det blir ingen större tillökning på kontot här..
- Men Turkiet? Usch..
Hade jag bott i Grekland eller Spanien, då hade det vart annat ljud i skällan. För där kan man bo, men absolut inte i Turkiet bland turkarna. Det är fel. Men snälla, alla gillar vi olika och jag är hooked på Turkiet. Människorna, doften, maten, klimatet, enkelheten, svårigheten, upplevelserna. Home is where your heart is!
- Hur kan du bo bland alla jobbiga turister i Alanya?
Ja, jag är fullt medveten om att det är en turiststad. Och med det kommer jobbiga människor, fyllesvin, players och bimbos. I've seen them all, belive me. Men det finns även här i Stockholm. Dessutom har jag min andra familj där, min underbara Detur-familj. Jag har ett jobb jag älskar. Jag har 300 soldagar om året. 2 minuter till Medelhavet. Jag har träffat, och träffar fortfarande så otroligt mycket nya människor. Dom flesta är väldigt bra, andra sämre. Men jag lär mig av dom alla. Sån öppenhet, och det planet man lär känna folk på, är otroligt. Och utan Alanya, hade jag inte träffat dom bästa människorna jag kommer bära med mig föralltid. Hanne, Jennifer, Tess, Malin, Emma, Angelica. Listan kan göras lång.

Man borde tänka över sin egna situation innan man bestämmer sig för att lägga sig i andras..

36 gün kaldi. ❤


Stockholm - Teztur

Fy satan vad det blåser ute idag. Kändes som att det tog 100 år att ta sig till busshållplatsen, inte ok. Morgonen startade sådär underbart bra också. Sambons alarm ringer, och man vet att man har cirkus två timmar kvar innan ens egna alarm ringer, så man vänder på sig och somnar om. Vaknar till utan att klockan ringt, gillar att man får sova en stund till, kikar läget exakt hur mycket mer och inser att klockan är 08.37 och bussen ska gå 20 minuter senare. Lägg till att halsen gått sönder under natten och att jag knappt kan få fram nå ljud som låter som ord. Yes, god morgon fredag!


Stockholm - Bad 25

Nu har jag sett klart dokumentären. Gråtit en hel del, mimat med en massa (hade inte rebecca sovit hade jag sjungit för full hals..) och önskat att jag iaf kunnat dansa en 100 del av vad han kunde. Älskade Michael.

 

 

 


Stockholm - The king of pop

Jag hjärta Michael Jackson. Always have, always will. Jag sitter i soffan med datorn i knät och tittar på den senaste dokumentären om Michael; Bad 25. Vilket geni, vilken människa. Helt underbar, på alla sätt och vis. Gåshud kan man lugnt säga. Och på julafton, fick jag ett julkort av bästa Becelli, som just nu befinner sig på andra sidan jordklotet i LA.


Avesta - Last call

Nu sitter jag på tågstationen. Tåget är försenat. Just my luck. Känns som att förseningar förföljer mig vars jag än tar vägen. Jag hade gärna stannat några dagar till, att jag var liten igen och hade jullov och var ledig i 3 veckor. Men, verkligheten är annan. Imorgon är det jobb igen. Fredag. Lördag. Söndag. Måndag. Sen är jag ledig. Och tillbaka hos mamma i Avesta. :)

Den 3e har jag blivit kallad till intervju. Till en dröm. Men, jag känner att det är lite olägligt just nu. Får jag jobbet, kan jag inte tacka nej. Så, tanken är nog att tacka nej till intervjun. Eller gå dit och berätta vad som jag har planerat den här säsongen. Eller ringa och säga det. Eller bara köra på. Ja, ni hör ju. Det här med att bestämma sig..?


Avesta - +90 samtal

Att en av ens närmaste vänner ringer mitt i natten från +90 när hon är ute, säger lyssna på det här och han man träffat ett tag tar över telefonen och börjar sjunga Serdar Ortac - Seytan, så får man ändå ett litet fånigt flin på läpparna. Och att Jennifer sedan ska ringa upp efter några minuter igen; du hörde väl vem det var va? Vi är på JD!

Då saknade jag henne lite extra mycket. ❤


Avesta - Juldagen


Avesta - The season to be jolly

God Jul!


Avesta - Dan före dan

23e december. Drottningens födelsedag. Dopparedagen. Dagen före julafton.

Jag och mamma var en sväng på stan tidigare idag, köpte det sista julklapparna och handlade mat. Träffade på Mikaela & Therese utanför Dressman, och Mikaela hade sin lilla skrutt med sig. Har inte sett henne ännu och hej, en sån söt liten docka. :) Therese var stor som ett hus med sin babymage, snart dags där med. Ska styra upp något här i dagarna så vi kan träffas lite längre.

Ikväll lagade jag mat. Fläskfile i creme fraiche med vitlök och rostad röd paprika som serverades med saffransris. Till efterrätt bakade jag en sockerkaka som jag la lite grädde, strössel och björnbär ovanpå. Väldans gott, och matkoman är stor här hemma.

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på något avsnitt av Supernatural innan jag somnar..


Avesta - Taken 2

Igår när jag kom hem så lagade mamma mat till mig, bästa som finns med mammas mat. :) Efter det tvingade jag lillebror stänga av sin dator och titta på film med mig; Taken 2. Den var helt ok, men hade förväntat mig att den skulle vara bättre. Slocknade som ljus vid 23-tiden och vaknade för snart två timmar sedan. Trött tjej!

Hade fått ett email när jag vaknade, och verkligen inte ett mail man förväntar sig, på en söndag, dagen före julafton. Och lite nervös vart jag allt. Now what..?

Snart kommer moster prins hit, som jag längtar efter mitt hjärta!


Stockholm - Hollywood hills

I took a part of you with me now and you wont get it back. And a part of me will stay here, you can keep it forever dear.


Stockholm - Last day

Cirkus 4 timmar kvar innan 4 underbara dagar ledighet. Nu sitter jag och äter lunch, två knäckemackor med ägg och en avokado. Kraftig lunch. Men så kan det vara när man inte orkar laga mat.

Åh, snart får jag kramas med min mamma!


Stockholm - Glögg

Rebecca dricker inte glögg. Hur är det möjligt? Bästa som finns nästan. Köpte med mig en flaska vit glögg hem idag som jag tänkte vi skulle ha ikväll, men eftersom hon inte dricker det så får jag dricka själv. Mer till mig!

Jag har packat. Jag skulle ha lagat matlåda, men kom fram till att jag tar med två ägg istället och lite knäckebröd så har jag det till lunch. Ingen ork till att laga mat. Nu är det bara duschen kvar, och sedan borde jag kanske sova. Bussen går 06.13 imorgon. Yeeey!


Stockholm - It's friday, im in love!

Egentligen inte, för det är ingen bra fredag idag. Minnet sviker en bra del från gårdagen, jag har pratat och sagt saker till någon vilket gav mig megaångest imorse och jag inaktiverade Facebook. Alkolås på Facebook, det vore något! Ångesten ligger kvar och trycker hårt i bröstet, avskyr verkligen "dagenefterångesten". Inte för att jag har gjort något dumt, utan bara att alkoholen slog ett slag för mycket igår. Vaknade upp strax före 9 imorse, på Nathalies soffa sovandes skavfötters med G. Ett örhänge på bordet, och det andra i örat, kavajen hade jag inte brytt mig om att ta av mig. Så kan det gå!

Idag har jag mest bara legat i sängen, och sen förflyttat mig till soffan. Druckit julmust och tittat på serier. Vart nyss bjuden på mat av Rebecca, så nu har jag iaf fått i mig något att äta. Nu borde jag egentligen börja packa, far direkt hem till mamma efter jobbet imorgon. Borde duscha också. Men det får nog vänta tills jag sett ett till avsnitt av Supernatural. Eller två.

Stockholm - Reunion

Pojkar från Robin Hood och James Dean härjar i den kungliga huvudstaden och jag är medbjuden på fest. Sminket är på, håret är fixat och skumpan ligger i väskan. Serefe!


Stockholm - Countdown


Stockholm - Tröttmössa

Så sjukt trött idag, klockan ringde 4.45. Inte ok, spontan känsla. Nu står jag och väntar på bussen. 7e och sista dagen i rad idag. Imorgon är det ledigt, sen jobb på lördag igen och sen 4 (!!) dagars julledigt. Wonderfuuul. Hem till mamma och mysa sönder..


Stockholm - Turkiska Ambassaden

Idag har jag fått papper av min chef till mitt arbetstillstånd. Så nu är det bara att fixa ett personbevis och kort, sen fara till Ambassaden och lämna in det. Har kollat på schemat, och dom enda två dagarna jag kan göra det är 7e och 16e januari. Så tänker mig att 7e är bäst så det finns lite tid innan jag far, just in case. Med min tur så är det säkert något som strulat. Men som Saana sa, it cant happen to us twice! Insallah..

Nu har jag vartfall rast, sitter i lunchrummet och hänger. Mycket mer spännande än så blir det faktiskt inte en onsdag som denna..


Stockholm - Svar på tal

Jessica om Stockholm - Fuckfeys;

Hur kommer det sig att du fick besöksförbud om man får vara så fräck att fråga? För övrigt väldigt trevlig blogg och jag känner med dig och känslan du har om att vara hemma i Sverige men att längta tillbaka till sitt andra hem. 

Ha det bra!
 
- Anledningen var att när man slutar jobba som guide, så måste din arbetsgivare meddela polisen om att du har slutat, och eftersom jag for hem innan säsongen var slut så sa Detur upp mitt arbetstillstånd och visum. När man säger upp ett visum så ska man få 14 dagar på sig att lämna landet. Vilket jag av någon anledning aldrig fick. Så när jag kom till Antalya i mars så ser dom i datorn att jag har varit "olagligt" i Turkiet i 2 dagar innan jag for hem. Mitt visum vart uppsagt den 19e oktober, och jag for hem 21a. Polisen menade på att detta ska passkontrollanten ha sagt till mig när jag lämnde landet, men förmodligen har han bara kollat lite snabbt i min blå bok och såg att det stog 21a december där och tänkt att det är grönt. Vilket det inte var. Men jag fick bara böta 30 TL, så det var ingen större summa. :) 

Stockholm - Fuckfeys

Förseningar förseningar och gissa vad, förseningar. Så sjukt trött på allt. Längtar tills lördag när jag far hem till mamma. Enda planerna som finns är att äta tårta på söndag och fira jul måndag och tisdag. Sen ska jag sova sova sova! Bara götta mig hemma hos mamma, hemlagad mat och ompyssling. Bästan!

Förra året vid den här tiden trivdes jag så bra. Jag var så nöjd med att vara i Sverige och jag hade inget behov alls att fara ner till Turkiet igen. Flera av mina guidevänner var inställda på att jag inte skulle komma. Men så tänkte jag, vad är en säsong till? Och när jag fick en ny destination så var det ändå en känsla i magen som sa; ska jag verkligen..? Sen fick jag besöksförbud till Turkiet och kunde inte entra landet, vilket gjorde det väldigt mycket svårare att jobba. Och då ångrade jag mig lika fort som jag öppnade det hemska brevet från ambassaden. Då skulle jag ner. Polisen var tvungna att fixa det där. Skulle jag inte få komma in i Turkiet? Portad från mitt andra hem? Jag hade lika gärna kunnat bli portad från Sverige kändes det som. Hur som, allt gick bra till slut. Polisen gav med sig, tog bort mitt besöksförbud och beviljade mitt arbetstillstånd. Jag grät när ambassaden ringde och berättade nyheten och dagen efter stod jag på låset när dom öppnade. Kom ner till Antalya, vart kallad brottsling och medtagen till en liten liten polisstation där jag satt en bra stund innan jag fick böter. Kul jul, wanted by the turkish police är väl något alla vill höra av passkontrollanten när man står där i kön..? ;) Hur som, allt gick bra tillslut och jag pussade nästan marken utanför terminal 1.

Nu sitter jag här, och har tänkt hela hösten att this is it. Nu är det bra, det är en paus som gäller. Ett år i Sverige, kort och gott. Och eftersom jag trivdes så bra förra året tänkte jag att det blir väl egentligen ingen konst. MEN, så fel jag hade. Det kryper i hela kroppen på mig, idag på jobbet värkte bröstet så hårt och jag ville bara skrika rakt ut. Saana tröstade mig, och dom har 6 veckorna som är kvar i Sverige kan inte gå fort nog..


Stockholm - Insidious

Igår var det myskväll. Rebecca hade bakat saffransbullar när jag kom hem, luktade kärlek i hela lägenheten. Ljus var tända och vi kokade te och slog på Insidious. Nu hade vi fått höra att den skulle vara ascreepy, men vilken fjantfilm. Höll på att somna till där i slutet..

Nu sitter jag på en bänk och väntar på bussen till jobbet. Dag 5 av 7. Det är kallt och bussen är försenad. Underbar start på dagen. Jag är fruktansvärt trött på det här nu. Mörker, kyla, slask, dryga kunder som inte kan bete sig för 5 öre..


Stockholm - Sliten deluxe

Trött. Sliten. Huvudvärk. Ingen bra dag idag. Speciellt ingen bra dag att jobba på. Hur som, gårdagskvällen var väl sådär. Ingen kom riktigt i något partymood, så var rätt segt. Men jag hade trevligt, bästa var att vara ut med Rebecca. Kan inte minnas att vi varit ute tillsammans sen hennes inflyttningsfest 08..? Haha! Inte vår starkaste grej alltså.. Kom hem vid 4-tiden, camade lite med mannen och vid halv 6 tiden kom Rebecca hem och vi konstaterade att ibland är livet på en pinne jävligt kasst! Deckade strax efter 6, och att dra sig upp kl 10 imorse var ingen hit.. Men, så kan det vara!


Stockholm - 15e december

Året som 23 är slut, året som 24 tar sin början. 4 timmar kvar på jobbet, och sedan hem för att göra sig klar för kalas. Julbord och skumpa vankas på Opal. :]

När jag kom till jobbet imorse hade jag ett utsmyckat skåp och blommor som väntade på mig. Puss på Jenny och Jessica!


Stockholm - Födelsedagspresent

Jag fick bästa tavlan av Gamlemor i present;


Stockholm - THE HOBBIT!


Stockholm - Biomys

Ikväll ska jag och Gamlemor på bio. Älskar att gå på bio på vintern. Mitt på söder, så efter filmen ska vi ta ett glas vin och skåla, jag fyller ju faktiskt år inatt efter tolvslaget. :]


Stockholm - Morgonstund har guld i mun..?

Snoozade alldeles för länge, att man inte bara kan gå upp när klockan ringer? Nu sitter jag iaf i soffan, klar för att fara mot jobbet. Har hunnit med att äta gröt till frukost och kollat på julkalendern. Älska Greveholm! :)

Nu ska jag borsta tänderna och sen rulla till tåget.. Have a nice day!

Stockholm - 14e december

Filmen är slut - TACK GUD! Alltså, skjut oss. Vi såg på Sinister, vilket slutade med att jag kastar mig in i Rebeccas arm x antal gånger under filmens gång och hon tjejskriker lite då och då. Händerna var för ögonen mer än dom var borta därifrån, man är bra tuff när man ser en film genom en milimeterstor springa. Hej mesproppar!


Stockholm - 13e december

Jag drog mig i rocken och gick till gymmet. Därefter till Ica, handlade för mycket så jag fick ta en del pauser på vägen hem för armarna orkade inte med riktigt. Jag har gjort matlåda, tonfisksallad med bulgur och fetaost. Dock kommer jag på nu att jag glömde ha i rödlök.. Aja, det går ändå. Så kvar är nu bara duschen, sen ska jag och sambon kolla på film. Någon skräckfilm tydligen, och tur är det väl att hon är brevid mig så jag kan sova inatt..

Stockholm - 13e december


Stockholm - 13e december

Så, vad har jag gjort idag? Inte speciellt mycket. Och inget utav det jag hade planerat. Så som handla mat, laga mat, gymma, duscha. Däremot har jag tittat på flera filmer, legat i soffan, setat i soffan och så vidare. Dock har jag diskat. Tadaaa! Kände att något nyttigt borde jag göra under hela dagen..

Stockholm - 13e december

Myser i soffan under täcket, med vaniljte, lussebullar och julkalendern. Härliga lediga dag!


Stockholm - 12e december

Kvällen har spenderats hemma hos Jessica med henne och Jenny. Lussebullebak, knäcktillverkning, glöggdrickande och jullåtar. Riktigt bra kväll. :)


Stockholm - 12e december

På jobbet har vi hög humor..


Stockholm - 12e december


Stockholm - 11e december

Jobbet gick bra, och efter det for jag in till Medborgarplatsen och mötte upp Gamlemor för en cider på Högbergs. Riktigt mysigt. Älskar Högbergs! Tiden gick, och när klockan började närma sig halv 9 skildes vi åt och jag for till gymmet. Nu ska jag väl inte säga att jag tog i så jag nästan sprack, för det gjorde jag inte. I och med att jag inte gymmat på cirkus 2 år, så kände jag att jag börjar försiktigt. Sagt och gjort, och på torsdag blir det ett till litet träningspass. :]
 
Imorgon är det 12e december, vilket innebär lussevaka! Glögg, lussebullar, Jenny och Jessica. Bättre kan det inte bli. Synd att jag jobbar sent imorgon, så jag kommer komma till Jessica väldigt sent.. Men bättre sent än aldrig..?
 
"Öhh" kommenterade mitt förra inlägg med;
Det är väl inget fel med hjärtat? :D
 
Och nej. Det är det väl inte för andra. Men för mig, så är det det. Jag pratade med min finaste Hanne idag, och hon skrev att jag är cold as ice. Och ja, så sant som det är sagt. Jag vet att jag är det. Jag vet att jag släpper inte in någon på djupet. Inte in där, längst längst in. Det har jag vetat längre, är inte första gången en av mina närmaste sagt det till mig. Emelie bad mig många, många gånger att jag skulle ha sönder muren runt omkring mig. Men det är inte så enkelt. Kan inte bara blåsa lite lätt och den faller som en dominobricka. Tvivlet kommer alltid att finnas där..
 
 
 
 
 
 
 

Stockholm - 10e december

Igår hände något skumt. Den här karln jag hm, date'ar? Ah, skitsamma. Vet inte riktigt vad som sker, men hur som. När vi skulle säga godnatt efter vi pratat en stund, så skriver han; Sweet dreams babe. Puss <3. Alltså, va?! Det var min första reaktion. Min andra reaktion var, är han full eller? Då tänker jag inte på sweet dreams, utan mer på hjärtat. Det kändes bara konstigt. Vi har träffats sen augusti, september där någon gång och sedan har det faktiskt diskuteras några gånger om att jag bör visa mer känslor. Jag bör t ex sakna honom när jag är borta över helgen i Antalya. Han vann väl aldrig en sån konversation. Bara det säger väl det mesta, han är turk och är säkerligen inte van vid att få höra att han inte är saknad av en tjej. Och nu, vad hände där?! Nu hängde jag inte alls med riktigt. Jag tog upp det här med Rebecca. Vi brukar rätt ofta komma fram till att vi inte har speciellt mycket gemensamt, även efter 6 (?) års vänskap, haha. Men här, här tycker vi jävligt lika. Hennes första kommentar var; Vafan är hans problem? Och ja. Exakt. Men, sen kom jag och tänka på en sak. Är det mig och Rebecca som det är fel på? Är det vi som är så pass störda efter dom tidigare karlarna i vårat liv, efter alla år i turreburreland där man sett det ena, andra och det tredje, att vi är dom som har problem? Tåls att tänka på, men for now, väljer jag att tycka att det är han..

Natti!

    Rebecca & jag.

Stockholm - 10e december

Gick upp extra tidigt idag, för att jag skulle lämna Melvin på dagis innan jag for till jobbet. Det gick fortare än planerat och jag hann med två tidigare tåg till centralen. Asnice, tänkte jag som då skulle ha gott om tid att äta frukost på jobbet och chilla lite innan jag skulle börja. Jo, hej. Kommer till centralen. Vagnfel på tåget. Blir stående cirkus 45 minuter. Tåget kommer, vi far till Solna och allt blir svart. Elledningarna är avstängda och vi ska bli stående ett par minuter. Minutrarna går, och efter en halvtimme slänger dom av oss från tåget för att dom ska "spara energi". Ersättningsbussar är beställda, men efter en timmes väntan utomhus gav jag upp och hoppade på en buss till Sundbyberg. Där tog jag Tbanan till Rinkeby, och där bussen vidare till jobbet. 2 timmar och 10 minuter sent stämplade jag in. Lite blåare, lite stelare än vanligt.

Men jag tog mig igenom dagen, hade planer på att träna när jag hoppade av tåget vid Sandsborg, sedan hem och ta en lååång varm skön dusch och riktigt njuta av att jag faktiskt är ledig imorgon. Jo, hej igen. Min chef kommer och frågar om jag kan jobba extra. Och som den sucker jag är, så kan jag inte säga nej. Har inte gått dom 4 ½ åren jag jobbat på Jula, så dumt att börja nu. Och jag får den helt underbara tiden 7 - 16. Så, nu sitter jag här i sängen. Har duschat och känner ångesten krypa att jag borde egentligen sova nu, för att jag ska vara något sådär pigg tills imorgon. Men jag ska väl egentligen se det från den ljusa sidan. Rebecca gjorde ett försök att göra mig glad med anledningar som "du får ju mer pengar" och "du slutar ändå tidigt imorgon". Och ja, det är sant. Efter att ha jobbat stängning nu i snart 2 veckors tid så kan det vara skönt att sluta tidigt imorgon.. Då blir det iaf träning av!

Stockholm - 8e december

Klockan är efter midnatt, och det är officellt lördag. Lördag den 8e december, då det vankas julbord med jobbet. Imorgon kväll, kl 19:00 ska vi infinna oss på BallBreaker Kungsholmen för julbord och sedan är det dags för bowling. Jag suger på att bowla, but hey. Efter lite vin är jag säkerligen asbra på det! :)

Idag fick jag svar på min önskan om destination nästa år och inbjudan till jobb. Startdatum kommer lite längre fram, och hoppas på att alla papper kommer snart så jag kan ta mig till ambassaden och fixa med arbetstillstånd. Kan vara bra att få det i tid, ifall det skulle vilja krångla lite som den här säsongen. ;)

Nu är det dags att lägga sig och sova, borde försöka ta mig tidigare till jobbet imorgon så jag hinner springa förbi gina tricot och h&m för att kika på lite träningskläder..

Najtyy!


Stockholm - 7e december

Fredag, och ledig fredag dessutom. Jag tog mig en rejäl sovmorgon, och startade dagen med nya avsnittet av julkalendern. Sen har jag diskat, plockat undan lite småsaker, duschat. Pratat med Jennifer i telefonen och tittat på Vampire Diaries, Dirty Dancing och the Big Bang Theory. En mysdag. Nu har jag tänt en massa ljus i hela lägenheten, lyssnar på lugna favoriter och funderar på vad jag ska göra ikväll. Jag och Johanna har pratat om en sväng till Söder, men inte kommit så mycket längre än bara prat. Så, vi får helt enkelt se om en stund..


Stockholm - 5e december

Fullständig kaos råder utanför fönstret. Snö till höger, vänter, rakt på, upp och ned. Trafiken fungerar inte alls, och att ha converseskor idag är inte det bästa. Dags att köpa mig ett par vinterskor kanske..? Förra december hade vi +9 grader, vintern har blivit liiite grövre i år. Och ingen sommar var det här heller, så tack gud att jag hade fått mer sol, värme och svett än vad som behövs.

Jag saknar Alanya. Jag vill fara ner dit redan igår. När jag för en gångs skull tyckte att Sverige lockade, så hann jag inte mer än kliva av på Arlanda innan jag tänkte nej tack. Jag har försökt intala mig att jag är färdig, att jag är klar. Jag såg fram emot en massa saker till nästa vår och sommar, men let's face it. Det kommer inte hända. Det är där jag hör hemma, for now. Ångesten över att vara här, blir större var dag. Klumpen i magen är i vägen. Så därför, har jag bokat en biljett ner igen. Inte innan årslutet, dessvärre. Men den som väntar på något gott..?


Stockholm - 4e december

Jag är trött. Så trött. Inte för att jag inte sovit tillräckligt, utan trött i huvudet. Hur hjärnan ska fungera idag, är en stor fråga. Tisdag idag, vilket innebär att det är två dagar kvar innan jag äntligen är ledig. Ikväll ska jag ju iaf ha sleepover hos Nathalie, det ser jag fram emot.

Gårdagen var hur trevlig som helst, jätteskönt att jag och Bethina har fått den kontakten vi har fått. När vi gick i skolan tillsammans var det inte alls på samma nivå. Men vi har väl båda vuxit till oss, och fått mer saker gemensamt än vi hade förut. Hur som, riktigt riktigt trevligt. :)


Stockholm - 3e december

Ikväll är det mys med Bethina, imorgon sleepover hos Nathalie, onsdag after work med Johanna och torsdag härj med Jenny. Fullt upp hela veckan, gillart!


Stockholm - 2a december

December. Äntligen. Är det en månad som är mysig, så är det ändå december. Dock klarar jag mig utan minusgraderna, men så länge man är inne så är det ok.

Söndag idag, första advent och helgen är snart slut. "Bara" 4 jobbdagar kvar innan ledigt. Jag är redan trött, och vill bara ha semester. Varför föddes inte jag rik, så att jag kunde göra lite som jag ville? Jag är oerhört understimulerad för tillfället, insidan bara kryper på mig. Behöver något kul att göra och det är asap.