mandag @ atatürk statyn

vi ska pa roadtrip. jag, malin och korven drar till ankara pa torsdag natt. sa javla kul det ska bli. peppad till tusen.! :D

mycket har hant..

sen sist. bl a;

herr x har varit har. och akt igen. vilket var jobbigt. valdigt jobbigt nar han försvann dar bortom hörnet med bussen.. men, vi far tanka sa att halva tiden har gatt och det ar snart februari..

jag har antligen tagit mitt pick och pack och flyttat ifran sandra. vilket var pa tiden. nu bor jag hemma hos lotta & murat. i ett rum lika stort som hela sandras lagenhet, med eget badrum och balkong. helt underbart. en hel del temakvallar har hunnits med och fler blir det nu nar vi aven inskaffat (las; stulit) varsina affroperuker. mer blir det nasta vecka, har massa planer men inget som kan skrivas ut har annu med tanke pa att vissa som kommer laser bloggen. ;)

familjen har akt hem. eller ja, just nu ar dom i istanbul. hur det kom sig fran att mellanlanda dar nagon timme tills att stanna nastan en vecka, vet jag inte riktigt. men det far man val höra imorgon nar det ryktas om att dom landar pa svensk mark igen..


amina koyim.!!

man ska inte umgås med psykiskt störda personer. varför lär jag mig aldrig? jag är 21 år gammal, det här är inte första gången. igår gav jag dig en ny chans, och vad hände? jo, du betedde dig exakt lika som du alltid gjort, om inte ännu värre? drar in alla i dina jävla lögner, inklusive mina vänner.! jag bryter alla band en gång för alla.5e augusti.

det slog mig och lotta igår, det är fan augusti. augusti. helt sjukt. vi drog ner hit första april. tiden har gått helt sjukt fort.

anyhow. nu har även ida och elliz åkt hem. det är tomt här. tråkigt att alla far hem. men snart kommer malin ner igen. och ida. och sandra hoppas jag. sen är det faktiskt dags för mig att dra hem också. jag har hittat en hemresa som jag funderar på att boka. 18e september. väldigt b. jag hatar att åka ifrån när det blir lågsäsong. men hem, fixa nytt pass och sen dra tillbaka igen. födelsedag, julafton och nyår. cant wait. :)

i måndags var jag i dimcay. det var säkerligen en 10 år sedan sen sist? hur mysigt som helst. jag och veronica tog scootern på en liten åktur. tog den andra vägen också så vi fick en extra lång resväg. vattnet var kallt. väldigt kallt. hela hjärnan stannade upp och jag hade svårt för att simma, haha. nästa gång hyr vi en bil.! :)

nu ska jag göra mig klar, ska träffa tess om en stund över några glas vin..