29e maj 2008

idag har jag jobbat. även om det bara var 2½ timme så var det något att göra iaf. ska jobba på söndag också. och sen på torsdag blir det heldag på bokhandeln. :) jag saknar min lilla bokhandel! ska nog gå in dit imorn och höra hur det blir med jobb i sommar. men först körlektion. som vanligt. och kl 9. vad tänkte jag på när jag bokade den så tidigt? inget alls förmodligen. haha. men får hem och lägga mig en stund efter för en powernap. är karneval i helgen, så behöver vara på topp. ;)

har mejlat till facket idag. igen. jag förstår inte varför det jämt ska krånga. har inte fått något inbetalningskort än, och det ska alltid vara betalt den 28e. jäkligt bra att man inte har fått den än när det är 29e. sen efter ett tag får man 2 - 3 st inbetalningskort som man har nån dag på sig att betala bara för att dom har "missat". förra gången fick jag en räkning på nästan 1500 som skulle vara betalt efter 3 dagar. kul! idioter!

har lånat en resväska av syster som jag börjat packa lite smått i. har skrivit en lista med vad som ska handlar / göras innan jag åker. har även pratat med em och fått en liten lista av henne också på vad hon vill ha. :) så efter helgen ska jag börja fixa lite. ska klippa mig på måndag också! håret växer som ogräs, snart ser jag inget för håret i luggen.

nej, se klart på criminal minds och sen ringa min lilla nattkompis robin.
tjingeling!

26e maj 2008

idag har jag varit på stan och ätit lunch med brasse. en varsin kycklingrulle med massa vitlökssås på nya gallerian, så jäkla gott! vitlök är mums. så fick vi en varsin bit kladdkaka till efterrätt också, man får tydligen det när man köper lunch, så det vart både mat och fika i ett. :) sen fick jag en servett av brasse med hennes nr & adress, samt texten call me! ;) puss puss på dig snygging! hahaha, toker. <3 allt detta för att få ett vykort från alanya, så jag får väl ta och skicka ett till henne då. har inte skickat vykort på flera flera år, men lär väl öva mig om jag ska till usa. då lär jag ju skicka massor. pratade med si idag, och börjar bli riktigt nervös för intervjun. och för hela alltihopa.

är väl dags att dra sig till turkland snart också. var och köpte en förpackning gula&blåa ballonger och små sverigeflaggor idag att ha till midsommar. ska till sthlm på onsdag och försöka hitta en outfit också, finns ju lite mer att välja på där borta. ;)

snart har det gått ett helt år sedan jag tog studenten, och jag har lite ångest över det. vad har jag gjort det här året? inte ett skit. visst, jag har jobbat, jobbat och jobbat lite till. men sen då? jag är kvar i avesta, jag har varken gått reseledarutbildningen eller gjort klart mitt slutbetyg i skolan, jag har fortfarande inte lyckats börja träna och gå ner i vikt, jag hade helt enkelt kunnat gå kvar i skolan ett år till. vilket gör mig skraj, för sitter jag fortfarande här i min säng på köpmangatan nästa år? jag hoppas inte det. förhoppningsvis har jag vågat mig ut i världen, och kanske är jag i usa och lever livet..

25e maj 2008

ryssland vann eurovision song contest, skitbra! jag gillar dima bilan och han borde ha vunnit redan 2006.

22a maj 2008

var uppe till 6 imorse, kollade på olika familjer i usa, pratade med robin några timmar i telefonen (handsfree är en bra uppfinning!) och hade carro på msn. mina små nattkompisar. :) båda 2 jobbar dock, så det är bara jag som är vaken så länge utan att få betalt för det. men man kan ju inte få allt här i världen. ;) sov 4 timmar, sen upp & duscha för att sedan skynda iväg till bilskolan och ha lektion. men nu har jag ingen mer lektion förrän tisdag, sköönt. sen på onsdag blir det stockholm och massa shopping med dojjan! ska försöka hitta något fint att ha på sig på midsommar. lika bra att köpa den innan jag åker, jag tycker inte om shopping i alanya.

imorgon ska jag & bror kolla på present åt lilla mamma till morsdag på söndag. sen blir det lunch med mia, och ska försöka hinna sola imorn också. var ett tag sen nu, vill ju inte vara vitare än gräddfil när jag åker till tyrkia. ;)

tjingeling!

21a maj 2008

idag åker johanna & jenny till alanya. tror dom har landat nu också. snart åker även jag, 18 dagar tror jag närmare att det är. känner mig inte riktigt laddad för att åka, men å andra sidan känner jag mig inte laddad för något alls för tillfället. har hållt mig för mig själv några dagar nu, legat och kollat på massa serier på datorn. har även lyckats ändra på dygnet, så nu lägger jag mig vid 4 - 5 på mornarna och sover till en 2 - 3 på dagarna. gick bra där i början när jag slutade jobbet, men nu har jag trillat in i mina gamla vanor igen. är man nattuggla så är man. inget att göra åt saken! =) tur iaf att man har fler vänner som också är det. pratade med robin i telefonen nästan 2 timmar i förrgår natt och med carro över msn fram till 3 igår natt. vi har även en dejt inatt efter criminal minds. ;)

vart lite sugen på att gå ut ikväll, men har körlektion imorgon så den iden försvann snabbt. börjar bli trött på alla lektioner nu, men har bara 5 st kvar nu innan uppkörningen.! hoppas fan jag klarar uppköringen. annars blir jag sur!

ska kila in till köket nu och hämta mina jordgubbar och min honungsmelon.
god kväll.

19e maj 2008

idag har jag varit på stan och köpt ett svart halterneck linne & en svartvit klänning. hittade även en svart glittrig kajal penna som även den fick åka med när i påsen! la undan ett par shorts också, ska dit imorn igen och prova igen, vet inte om det är min stil direkt, men men. vi får se. jag ska sova på saken. :)

här är iaf klänningen:
image69

17e maj 2008

idag har varit en dålig dag. det har snöat som fan och det blir man då depp av.! snöstorm i maj, kul! jag vill ha sommar och soooool. har setat och läst om lite olika personer som är/har varit i usa som au pair, och jag känner mig ännu mer taggad nu! och har pratat med marlene, hon är också taggad till vintern. så har jag tur kanske hon kommer efter! :) min storebror har redan börjat planera att jag ska köpa hem grejer till han, han vill ha en iphone. haha. han är bra söt. :)

läste även en bekants blogg nyss, och hon tog upp om abort. jag hade gjort precis som henne, skulle jag bli på tjocken idag skulle jag inte tveka på att ta bort det. det var det första jag skulle göra, att beställa tid för en abort. jag vill inte ha ett barn nu, och ser inte en abort som att döda ett barn heller, eftersom det bara är en liten "grej" på nån cm. så, stjärna i kanten för lina som står för vad hon tycker. tänker & gör!

nej, nu ska jag kika på ett avsnitt av nip/tuck och sen är det criminal minds.. jag älskar dr reid, ge mig! han kan mycket möjligt vara den sötaste som finns!
image68

15e maj 2008

sitter här med en skål fruktsallad (hallon, honungsmelon, äpple & banan) i knät, ser på dirty sexy money och tänker på livet. jag vill så gärna åka till usa, men vågar jag? i stort sett alla har varit positiva till min idé (förutom mami, men hade man räknat med annat? min lillebror började nästan gråta när jag berättade. <3) och jag är nästan 100% säker på att jag ska åka, bara den stora klumpen i magen vill ge med sig. fast det kanske den aldrig gör?

13e maj 2008

jag, som kanske är världens mest blygaste och fega människa, har idag anmält mig till ett 1-årigt au pair program i usa. familjen bor i los angeles och om jag har allting klart innan 31 juli, så står firman för resan & försäkringar. sen får man själv välja om man vill studera på collage. jag har en stor klump i magen av nervösitet, men det blir nog bra. hoppas jag får den familjen jag vill ha.

här är förresten en bild på min nya hårfärg, ska dock göra det lite rödare framöver. :)
image67

9e maj 2008

sitter hos mikaela nu, hon är på jobbet och jag, ja, jag gör inget alls. ser lite på våra bästa år. ska nog dra ner till stan snart, och kika lite i affärer osv. gå i gamla stan kanske. det är mysigt där. tycker dock inte om tunnelbanan, en jävla massa folk och en jävla massa åkande.

hej då.

8e maj 2008

har köpt min tågbiljett till stockholm nu på tradera, fick betala heeeela 1kr för den. jäkla dyr tågbiljett. ;) haha. anyhow, jag och brasse har nyss varit och solat, varmt som satan i gatan. så nu ska jag ta mig en kall dusch. man får se det som övning inför alanya. :) packa, träna, äta, städa, göra mig klar och hämta biljetterna ska också göras innan tåget går om 2 timmar. jag känner på mig att det kommer gå åt skogen.

7e maj 2008

halkan idag gick jättebra. fick köra helt själv, och dom hade bara volvo c30 bilar! min önskebil. miiijau. det var kul att köra. :D och på vägen dit fick vi köra automat, jävligt skönt att slippa växla när man kör stadskörning.

stockholm imorn, dags att packa lite.

6e maj 2008

jag är nervös inför imorgon. värsta klumpen i magen! meeen, hakuna matata.

4 maj 2008

idag har jag varit hemma hos bror, han hade köpt en ny grej till sitt nintendo wii, en platta man stod på och gjorde massa olika träningsövningar. det var fan skitkul! :D han tyckte dock inte det var så kul när jag slog hans rekord, haha. så nu har han något att göra där hemma. ;) sen åkte vi ut och övningskörde, gick väldigt bra! känner mig väldigt säker bakom ratten nu, och bror var inte lika skraj som han var förra gången. haha. sen åkte vi hem och fikade lite, jag klappade mia på magen och kände på bebisen, sen åkte vi ut och körde lite mer när jag ändå skulle åka hem. imorgon ska jag till marlene kl 9 och fixa håret, sen dubbelkörlektion kl 1 och ytterligare en 16.30. sen vid 6 ska jag hem till bror igen och hålla på med hans nintendo wii. jag måste köpa mig en sån där platta jag också! jävlar i mig vilken träningsvärk det ger. man får t.o.m. fylla i ålder, längd osv så mäter den ut ens bmi och för diagram över det sen när man tränar. funderar starkt på att köpa mig en sån där platta redan imorn. ;)
image66
på torsdag blir det stockholm i några dagar, ska sova hos mickis först och sen ev. sova hos vicki några dagar också. har skrivit ut flera cv:n så jag kan söka jobb. vore rätt nice att få ett jobb där från juli månad, så man kan börja leta lägenheter. är bra sugen på en 4a jag hittat i vasastan för 10.000 i månaden. men är man 3 pers så är det inte alls så farligt. :)

OCH viktigast av allt, min bästa malin kanske kommer till alanya hon också. det vore så jäkla nice. du, jag, blow jobs på the doors. finns inget bättre. <3 jag packar ner fiskbollarna hjärtat! iiih.

1a maj 2008

en ny månad och allt är bara krångel. jag känner mig väldigt oönskad för tillfället och funderar på att skita i alltihopa.