har du varit på whiteroom eller?

lördag kväll. sitter hemma hos bror och kikar på melodifestivalen. han & mia skulle åka och uppvakta en kompis, så jag drog hit och passa alva medan. hon sover dock nu. vi har myst, dansat till aqua och lekt massor. fasters lilla hjärta. ananrs då? har inte hänt så mycket sen jag kom hem från alanya. hade lite ångest där redan på fredagen att vi skulle dra hem. ville verkligen inte åka, alanya var underbart! jag älskar lågsäsongen. den enda dumma var väl att the doors inte var öppet. men annars så, perfekt!

var på kalas hos bror dagen efter jag kom hem, mia hade fyllt 30. skulle gått dit med mamma & co dagen efter också, men hade ont i halsen och feber så jag sov istället. vaknade senare på kvällen, hade ont i magen som en gris och mådde illa. försökte få i mig lite mat, men gick inte så värst bra. en timme senare spydde och sket jag om vartannat, bosatte mig på toaletten rätt många timmar faktiskt innan jag kröp därifrån upp i min säng. sen sov jag i nästan 2 dygn rakt av. var vaken som max en halvtimme åt gången innan jag däckade av igen. var bättre på torsdagen, så drog till sthlm lagomt tills att mamma & bror ligger och spyr tarmarna ur sig på toaletten. härliga magsjuka.! nu mår jag iaf bra, lite ont i halsen och lite öronvärk, men inget som jag inte klarar av.! :)

igår och idag var jag på jula i kupolen och "testade". men det var inge problem, dom var mer än nöjda med mig fick jag höra. tack och bock.! så jag är garanterad sommarjobb iaf. just nu fanns det inte så mkt, men var några frågetecken på schemat så jag hoppas jag får dom tiderna. annars skulle dom ringa när någon var sjuk osv. löneförhöjning fick jag också. jag gillart!

mjaa, det var lite uppdatering iaf. bilder från alanya & marocko ligger på facebook. har inte orkat med bilddagboken än, det bara segar sig för mig! öptüm!

the oscar academi awards

grattis älskade du. det var du värd. <3

hemma

and i hate it. jag vill tillbaka. fan. emelie, 1699kr på lördag. kanonkul!

in alanya

jag vill inte åka heeeem. jag vill vara kvar. :( alanya är bra. väldigt bra. vi gillart. 4 av 5 toast, kanonkul!

"i see you are not drunk yet, so we will talk later"


before i melt like snow, i say hello.

emelie är här nu. vi har ätit tacos & tittat på lets dance. färgat hår & ögonbryn. packat det sista.

jobbgrejen gick bra i torsdags. den 27e ska jag jobba första gången i borlänge.

ha en bra vecka när jag är i tyyyyrkia. men puss då.

4 gün kaldi..

här kommer en liten uppdatering om vad som hänt dom senaste dagarna;


Fredag;
Åkte till jobbet, pratade med peter, sa upp mig och åkte hem till nathalie på myskväll med henne & hennes mamma. det vart tacos, alldeles för mycket tacos, massa guacamole, vin, chips, dipp, godis & lets dance. jävla skit att hasse åkte ur. jag gillar hasse. somnade sen till dont say a word.


Lördag;
Jobb 11 - 18.15. Skyndade mig hem till elin efter jobbet. Åt ost & kex, drack cider och såg melodifestivalen. Och hallå?! Caroline af Ugglas före Marie Serneholt? Skojjar ni med mig eller? Hur fan kunde hon gå vidare? Äckel. Och emelie, jag skiter i vad du säger, hon är kass. ;) Hoppas hon åker ut i andra chansen.. Vart lite partysugna så skyndade oss att göra oss klara innan jesper kom och hämtade oss i taxi. Jag hade tur, för elin sminkade mig så jag behövde inte göra så mkt. Haha. Du är en riktig pärla du Elin. ;) Drog till Oxid på stureplan. På vägen dit såg vi inte vem som helst heller, utan självaste Hasse Aro. Fast han såg arg ut, så ingen idé att gå fram. :P Åkte hem vid 2, duschade, pratade med emelie & lagade mat innan jag la mig.


Söndag;
Jobb 11 -18.15. Liiite kämpigt då att ta sig upp till jobbet. Suzan kom och hämtade mig efter jobbet, vi åkte till kista och handlade lite grejer som hon skulle ha med sig till usa. Jag är grymt avis på att hon är där nu. Jag kunde ha varit där. Fan att man ska vara så feg. Anyway, fick skjuts av henne till centralen, mötte elin, bytte lite grejer och klev sen på tåget hem till avesta.


Måndag;

Gjorde inte så jäkla mkt på dagen. Såg klart på alla supernaturalavsnitt, så nu är jag lite ledsen i ögat. Drygt att behöva vänta så länge hela tiden. Men jag har ju vänner iaf. 6 hela säsonger kvar, så jag har lite att göra. ;) Gick hem till bror vid 6 och passade alva en sväng när dom var på möte. Om ni inte märkt det så är jag helt kär i den ungen. Hon är det finaste som finns, fasters lilla hjärtegryn. ♥


och idag;
Ringt ett jobbsamtal, ska på möte i kupolen på torsdag om tider osv. Varit och solat, sett väldigt mycket vänner och svurit åt usa som inte ommer visa gg eller oth förrän 9e mars. vad fan menas med det? det har ju nyss varit världens längsta uppehåll. >__<

nu ska jag & fanny åka till hedemora och äta glass. hadi öptüm!


ansiktsbehandling & make up

kom hem till vicki för en stund sen, har varit på ansiktsbehandling och blivit sminkad av elin. hon går makeup artist/frisörutbildningen på mirabella och behövde modeller. jag är inte den som är den som tackar nej. ;) skitbra vart! hon var väldigt duktig. :D gjorde ögonbrynen & överläppen med tråd också. jag hatar tråd. men vill man vara fin får man lida pin. efteråt gick vi och åt kinabuffé och tog sällskap till bolaget. dock hade dom inte självbetjäning där. visste inte ens att det fanns kvar när man får beställa i kassan. helt sjukt. så vi gick därifrån, orkade inte stå i kö.

ska packa lite nu, sen ska jag ta pendeln till jula och prata med chefen. wish me luck. 

.....

grattis älskade vänner till uppehållstillståndet. ♥


9 gün kaldi

jag var nyss in och läste alexs blogg och titta vad jag hittade. hon är bra söt. ^^

"haha! jag måste ju bara berätta vad som hände i tisdags kväll, när jag promenarade hem från jobbet. mest för att personen i fråga bara är så förbannat söt med sin lilla pipröst. fanny m ringde, och jag hinner knappt säga hej förrän hon hasplar ur sig ett förväntansfullt;
- "LYCKA TILL PÅ UPPKÖRNINGEN IMORGON!"
efter två långa sekunder finner jag mig, och minns vår konversation för en dryg vecka sedan;
fitte och fanny sitter i soffan hemma hos oss, och försökte tvinga ur mig vilket datum jag ska köra upp. vek som jag är, avslöjade jag att det åtminstone är en onsdag.
jag minns inte riktigt vad jag svarade, men det var väl något i stil med
- "..ööh? det är inte den häär onsdagen?"
och till svar får jag:
- "eftersom du vägrar tala om vilket datum det är, så kommer jag att ringa varenda tisdag i fortsättningen och önska dig lycka till på uppkörningen imorgon", och efter det följer vad hon inbillar sig är hennes elaka fniss, när hon i själva verket har ett fniss som är något i klass med världens gulligaste.

haha, kan man annat än att tycka om henne?"

kan man annat än att tycka om dig?

hello there goodlooking.!

åh. så fin, så fin.


homo sapiens

joey; hey ross, i got a sciencequestion. if the homo sapiens wore infact homo sapiens, is that why they are extinct?
ross; joey, homo sapiens are people.
joey; hey im not juding.

älskade älskade vänner.!

nu är håret ljust iaf. vart jättebra. ska dock sova nu, är helt slut och alva kommer 10 imorn bitti. men slänger upp en bild imorn. natti.!


one na thai take away

imorn kommer fanny hit och hjälper mig med håret.
sen blir det one na thai take away nr 7. yummie.




för jag ska upp till himlen en gång till..

yes för tänk att det ska jag! och inte bara jag heller. utan jag och finaste emelie ska åka. ska bli så jäkla nice. har aldrig dratt någonstans själv med emelie, so this can be interesting, very interesting.. ;) hihi. nästa lördag, på alla hjärtans dag, klockan 09.00 så drar vi mot varmare breddgrader i en vecka. alanya, here we come.!


skadad

har nyss kommit hem från syster. var där och gratulerade henne & fikade. jag har varit segare än segast idag. vaknade vid 6 imorse och kunde inte somna om förrän efter 10 igen. låg och bland annat kollade på nån jäkla apa som intervjuade danny. mycket givande program. har gjort illa min stortå också. var en nisse som halkade igår och såklart (!) så var min fot i vägen så han sparkade till den. min tå gör väldigt ont när jag går. men jag kan iaf böja/röra på den och den är inte svullen så den är inte bruten som tur är. det är inte alltid så lätt inte. ;) får hoppas det är bättre imorn iaf.

nu ska jag gå och äta, sen kolla på beck - skarpt läge kl 21.00.