31a augusti 2008

sista augusti idag, sista sommarmånaden. imorgon är det officiellt höst. >_< helgen har varit mys. har umgått mycket med josefine och jobbet var faktiskt skoj! drack flera red bull på fredagen så jag lyckades hålla mig vaken. ;) träffade mkt roligt folk, hade dock varit roligare om jag också fick dricka massa och dansa, men får bli en annan gång. var till hedemora igår & idag med josefine, fikade och snackade massa joks. sen åkte vi hem, gjorde picknick och drog till utsundsbadet och satt där på bryggan. det var verkligen det bästa på hela helgen. på lördag ska vi göra om det. :) bilder finns på www.bilddagboken.se (sök på janedoee och skriv in tiger som lösenord)

kikade ju på the notebook för någon dag sen, och ärligt så fattar jag inte varför det är så mkt snack om att det är världens bästa film och man gråter mängder till den? inte en enda tår kom det från mig, och då är det illa med tanke på att jag jämt gråter till filmer.

luggen är tillbaka också, var hos marlene och klippte mig i lördags. har inte klippt mig sen början på juni, så det var verkligen dags nu. hon är helt klart bäst.

ska börja packa nu så jag har det gjort imorgon innan jag ska åka hem till stockholm igen. god natt.

28e augusti 2008

jag har så ont i mina fötter så jag håller på och dör. fy fan. mina jobbarskor är inte att leka med! stålhättade spiksäkra tunga jäkla sandaler typ. men man får väl härda ut, någon gång lär det ju bli bättre. ska skaffa mig några gelesulor nästa vecka och lägga i. sista dagen imorgon, sen är jag "ledig" fram tills tisdag.

trött är jag också, vet inte hur många gånger jag nickade till på bussen hem. men jag kom av på min hållplats iaf. tänkte lägga mig när jag kom hem, men började diska, städa och laga mat istället. ingen idé att ta en powernap 7 på kvällen direkt. nu ska jag kika på the notebook, alla säger att det är världens bästa film och att man gråter som fan. så, nu blir det upp till bevis!

27e augusti 2008

dag 2 av jobbet avklarat. 2 dagar kvar sen ledigt fram tills tisdag. var inge problem med att jag ska börja 6.15 istället, men dom funderade på att ändra det till 6.30 el. 7.00 eftersom vi har personalmöte med rast 9.40 - 10.00 och då hinner jag knappt ut i butiken igen innan jag slutar 10.15. så vi får se hur det blir.

har vart och hälsat på mia, didem och deniz idag. har smidit värsta planerna jag & didem. det vi gör bäst. ;) haha. nästa helg ska vi dricka vin och ut och dansa.! ska bli nice. :)

god natt.

26e augusti 2008

första dagen gick riktigt bra, jag trivs redan. lite kämpigt var det att gå upp när klockan ringde kvart i 5 imorse, men det gick. resten av veckan ska jag också jobba 7 - 16, sen nästa vecka blir det att jag börjar 6. men lär prata med chefen imorn, kollade på sl och jag kommer fram 06.02 med första bussen, så ska höra om jag kan börja 6.15 eller nåt. skapligt mysigt att gå upp 4 på mornarna, men men. vad gör man inte? kan ju vara bra att få lite rutin. på fredag ska jag kasta mig till centralen efter jobbet, åka hem till avesta och jobba på hotellet 22 - 02. jag kommer dö. hur fan ska jag orka vara vaken nästan ett dygn? det får bli en jävla massa cola. sen ska jag jobba på lördagen 22 - 02 också, och 10 - 18 på bokhandeln på måndag. efter det är jag 08 på heltid. inget mer pendlande fram och tillbaka. jag har sagt upp mig på bion, har ringt till bokhandeln och berättat, och ska prata med maria på flying på fredag, sen så. sen är allt klart.

jag vill sooova. men måste vänta minst 2 timmar iaf. frågan är bara vad jag ska sysselsätta mig med under tiden?


25e augusti 2008

från imorgon 07.00 är jag anställd på jula i kungens kurva. yiiiiha. :D

23e augusti 2008

ny bloggdesign. igen. men den här gången har jag gjort headern helt själv. så nu ska jag väl vara nöjd ett tag. ;) lär fixa med lite färger, textstilar och storlekar bara, men det gör jag imorgon. det får räcka för ikväll nu. ska fortsätta se klart på filmen nu. hej hopp.

22a augusti 2008

la mig vid 7 imorse, vaknade av att lina ringde strax efter 9 och skulle hämta väskan. man var lagomt pigg när hon kom efter sisådär 35 - 40 min. sen la jag mig i soffan igen och somnade om, men vart väckt efter en timme igen då personalchefen från jula i kungens kurva ringer och ber mig komma på intervju på måndag. jag skickade in min ansökan igår kväll. så där fick man då svar fort. :)

lär åka hem till avesta igen, ska jobba på flying 22 - 02 imorn och dubbelpass på bion på söndag. sen hoppa på tiiiiidiga morgontåget tillbaka till sthlm och gå på intervjun. håll händer och fötter för att det går det.! :)

låg och kikade på massa filmer igår; säg att du älskar mig, decemberboys, its a boy girl thing & linas kvällsbok. linas kvällsbok var fan kul. här är ett utdrag: "Jag har nuddat en mänsklig batong. Men vad ska man göra med den? Ska man dra i den eller slita eller hålla i den helt slappt? För det räcker väl inte med och klappa den på huvudet som en liten hund?"  mahaha, riktigt kul var det! :D

har städat lägenheten idag, så nu är det riktigt tjusigt här! :) väldigt tomt dock utan rebecca och melvin. men om 6 veckor ses vi. :) nu ska jag se mer film, hej hopp.!

21a augusti 2008

fick min lönespec från bion idag, och guess what? mitt pass dom glömde förra månaden var inte med på den här lönen heller, och inte ett pass jag jobbat den här månaden heller. så jag ringde, och hon på kontoret tyckte också det var väldigt konstigt, så hon skulle kolla upp det lite närmare och återkomma till mig. fan, jag vill ju ha mina pengar! dom lär fixa det tills måndag när lönen kommer iaf. annars blir jag arg.

21a augusti 2008

sitter hemma hos vicki nu, har varit här på middag och mys ikväll. gjorde kycklingfilé wok och pasta. gott gott. druckigt massa koppar te, ätit lite godis och snackat massa skit. en väldigt bra onsdag! :)

har pratat med johanna idag. det var väldigt skönt eftersom sist vi pratade slutade det i värsta bråket. och det var i början på juli. så det var länge sen. :/ men nu är det bra igen, tack och lov. och snart ses vi.. har lite planer för september, och det blir nog bra det här. michelle har jag också pratat med, min bäste ördek.

ska nog krypa ner och sova lite nu, lägga mig i tid för en gångs skull. vicki sover redan. hej då.

19e augusti 2008

kul. JÄVLIGT KUL.
2 veckor för 999kr.
nu vart min kväll förstörd.
äckelving.

19e augusti 2008

sitter hemma hos mia & deniz i riiiiiiinkeby nu. och dricker äppelvin. hej äppelvin, JAG ÄLSKAR DIG. <3 har pratat med relinn, bröllopet kommer vara någon gång mellan 6 - 8 oktober, så sa till alex att hon ska ta ledigt 3 - 10. ska bli jäkligt nice att åka dit faktiskt. :) så förtillfället ser planen ut såhär: alanya 1 - 5 oktober, marmaris 6 - 10 oktober och kemer 10 oktober till ?

imorgon blir det mysmiddag hemma hos vicki i hennes nya lägenhet vid hötorget. jag har några filmer på henne från förra året när hon var rätt så långt in i dimman på min balkong i alanya som hon ska få se. höhö. ;)

grattis bror på 27årsdagen!  <3

18e augusti 2008

jag är trött som en jävla gnu, vaknade runt 3 inatt och kunde inte somna om förrän 8 halv 9 imorse. sådär lagomt skoj när man ska upp 11 igen. snart ska jag iväg på brandövning på flying. tråkigt som sjutton, men man måste ju vara med så. har vi tur kanske det är en snygg brandman som kommer.

helgen har varit bra, gick långt in i dimman i lördags och mådde som jag förtjänade igår. hua. men kul hade jag! :D kom in gratis på flying också, inte illa om man får göra det i fortsättningen, 50 kr är iaf 10 lira. ;) nej nu lär jag kila så jag inte blir sen. tjillivippen!

18e augusti 2008

idag fyller världens finaste emelie år. grattis hjärtat!  hoppas du får en superdag och att du får bada med delfinerna. ;) <3

15e augusti 2008

imorse var jag upp och ringde ett viktigt "framtids"samtal. och förhoppningsvis får jag veta hur det blir med den saken snart. hon skulle höra av sig. håll tummarna för mig! :D

var på stan och kikade idag (jag vet, jag ska inte.) och jag hittade lite grejer jag lagt undan tills imorgon. köpa eller inte köpa? det är frågan. 1 linne, 1 kjol och 1 cardigan som slutar under bysten. jag vill köpa. så det blir nog så. här kan man inte hålla i pengar inte.. sedan tog jag & vivvi en promenad runt skolan osv, i regnet dessutom. plus i kanten där. jag blir förvånad över mig själv. ;)

tidigare idag hade min lillebror en kompis här, och jag hörde hur dom satt och pratade om deras gemensamma kompis stora syster. min bror räknar då upp 3 saker varför han gillar henne.. här är dom: 1. hon har stora bröst. 2. hon är snygg i fejjan och 3. han diggar hennes kropp. detta är då vad min 10åriga lillebror och hans kompis pratar om när dom inte tror någon hör, haha. :D

14e augusti 2008

har nyss pratat med emelie, JAG SAKNAR DIG SOM SJUTTON. men snart. snart snart snart. <3

imorn gäller det. jag är pepp som bara sjutton.. nu jävlar!

14e augusti 2008

jobbet idag gick bra, alltid lika kul att jobba med ullis! :) köpte på mig en massa skolgrejer samt skickade in papper till lärcentrum. det var försent att börja läsa i september, men 6e oktober är nästa kursstart. så det blir plugg i turkiet helt enkelt, och då kan jag ju stanna så länge jag känner fört. ;) har inte ätit pasta, ris, potatis eller bröd idag. känner mig rätt duktig faktiskt. dock har jag en sjudundrande huvudvärk. jag som har huvudvärk max 5 gånger per år. något samband med maten kanske? knepigt iaf.

mamma hade gjort lasange till middag, så jag fick göra mig egen mat. och då vart det kyckling såklart. mamma tror det kommer börja växa fjädrar på mig snart.


mina nyinköpta skolgrejer.

14e augusti 2008

har nyss kommit hem, har varit chaufför och ute på krogen. duktig som jag är så drack jag bara en sprite och citronvatten. ;) imorn ska jag hem och hämta madde efter jobbet, så ska vi ut och gå. det är 7 veckor kvar tills jag åker, och eftersom jag ska vara en turist för första gången på.. ehm. 10 år (?) så tänkte jag att jag skulle vara en snygg turist! så det blir varken pasta, ris, potatis eller bröd i flera veckor framöver. wish me luck!

nu ska jag kika på oc, och sen försöka sova. ska ju upp och jobba på bokhandeln imorn. natti!

13e augusti 2008

jag har bokat en biljett ner till antalya nu, 1a oktober 498kr. soo, marmaris, kemer & alanya, here i come! :D

12e augusti 2008

min blogg är dum och vill inte vad jag vill. kanske är dags att göra en ny, den här verkar ha gått i pension. anyhow, inatt hade jag och rebecca satc maraton, tror vi stängde av datorn halv 6 imorse. det blir nog lika inatt också. ;) fick ett litet bidrag av mamma också, så nu kan jag boka resan nästa vecka! :D

nu ska jag åka hem till mia & deniz, dom har kommit hem från alanya nu och jag ska få banankaffe. miiih.

hej då.


11e augusti 2008

skulle gå in och betala min tågbiljett men så säger mamma att det inte har kommit något vinnarmejl till hennes mejl (kontot är registrerat på mamma) så jag får panik eftersom biljetten ska vara betald senast halv 8 och kollar efter kontaktuppgifter på tradera. dock är deras öppettider 9 - 12 på dagarna (vem har sånna dumma jävla tider?!) so no luck there! jag ringer till sj som har öppet, men efter en kvarts väntetid är jag på nummer 19 i kön. medan jag väntar kollar jag igenom alla fack i mammas mejl och jag hittar vinnarmejlet i PAPPERSKORGEN! nej men oj då, så konstigt säger mamma till sitt försvar. hon är bra virrig ibland alltså. men nu är den iaf betald och jag har koden.

11e augusti 2008

jag ser mitt kort, men inte rebecca. hm, konstigt. måste vara något fel på blogg.se som jag & carro konstaterade inatt när uppdateringarna typ en halv timme innan dom syntes. :P aja, får hoppas det blir bättre. nu ska jag ringa lärcenter, sen kila & träffa brasse. och rebecca, jag kommer ikväll!

11e augusti 2008

klockan är strax 6 och jag är fortfarande vaken. jag hade tänkt lägga mig för länge sen, men så började jag ändra lite grejer i bloggen, så hjälpte jag carro med massa saker och ena grejen ledde till den andra, och ja. nu sitter jag här. jag som hade planerat att gå upp vid 10 - 11 så jag hinner ringa mina samtal. men det är nog stor chans att jag inte gör det och skjuter upp mina samtal ytterligare några dagar, jag är bra på det. god natt (det är väl natt någonstans på jorden även om det inte är här)

11e augusti 2008

jag har ju ganska länge nu funderat på varför mitt kort inte syns. och ikväll kom jag på lösningen. när jag gjorde om min design förra gången, så tänkte jag även göra ett större kort. jag gick in och ändrade storlek på kortet och klistrade in koden. MEN, det var inte rätt kort. så jag la alltså upp 2 olika kort på bloggen, inte så konstigt att den inte visade något kort alls nå när det fanns 1 för mycket. ibland är man bra duktig. :D haha. men nu ser ni väl kortet?

11e augusti 2008

åh vad det är irriterande när saker inte vill som man själv vill.


10e augusti 2008


10e augusti 2008

filmen var bra! riktigt bra faktiskt! och will är snygg. fick skjuts av maria hem (okej, jag bor 100m från bion, men det öser verkligen ner där ute) och nu sitter jag här, lyssnar på 2 turkiska låtar jag fick av jessica och kollar på bilder från förra sommaren.. vid det här tiden för 1 år sedan satt jag, malin, alex, fredrik, relinn, gabbi & marina på balongen och drack vin för att sedan ta taxi ner till hamnen och dricka massa blow jobs på the doors och dansa helt galet. det var tider det. jag saknar sommaren 2007.


10e augusti 2008

jag ska få en bil. eller ja, nästan. mammas kompis ska åka till bolivia på lördag i minst 3 månader, och då ska han lämna bilen här hemma hos oss så jag kan låna den hur mycket jag vill! :) inte allt för tokigt. visserligen så får jag ta mammas bil i stort sett när jag vill om inte hon behöver den, men nu har jag en för mig själv.

ikväll ska jag på bio med maria, hancock ska vi se. hoppas den är bra, will smith är ju iaf med så.!

9e augusti 2008

just ja, jag glömde bort att säga att jag från och med nu, på obestämd tid, tar avstånd från min syster. allerigereaktionen hon fick av medicinerna visade sig inte alls vara allergireaktion, utan i själva verkat vattkoppor. och jag då som endast hade en koppa när jag var liten (vilket gjorde att dom inte kunde konstatera till 110% att det var vattkoppor) vill inte få det nu i vuxna dagar då det är mycket värre.

9e augusti 2008

dagen är över och jag är ledig fram tills onsdag då jag ska jobba på bion igen. skulle egentligen kunnat banka, men det struntade jag i. det får dom göra imorgon istället. ;)

jag är avundsjuk på emma just nu, jag vill också sitta på en turkisk flygplats. och bara andas. känna den där "nu är jag tillbaka-turksvett-överdrivet mycket rakvatten-varma-kvava turkiska lukten. den som slår mot en när man kliver av planet, och som sakta sätter sig i kläderna & håret när man går genom passkontrollen och väntar på sin väska. jag vill vinna på lotto, jag behöver inte vinna den största vinsten there is, jag skulle klara mig bra med 50.000 i månaden i 25 år. ;)


9e augusti 2008

jag var tröttare än tröttast när klockan ringde imorse och snoozade flera gånger så jag sedan fick panik över att göra mig klar och komma i tid. när jag väl kommer till bokhandeln så får jag inte upp dörrfan. stog där i nästan en kvart och försökte, men icke. mamma & hennes vän försökte också. men nej. den ville inte låsas upp. inte hade jag gunillas nummer i mobilen heller, men som tur är så finns eniro i mobilen, så jag sökte rätt på hennes nr där. efter en stund kom hon och låste upp. strax efter halv 11 var klockan då, men det var inte direkt några människor så det gjorde inte så mycket. kasta sig hem, steka på kycklig och äta, sen kuta iväg till bion. och nu är jag hemma igen. funderar starkt på om jag ska lägga mig en stund innan jag ska tillbaka till bion 18.45. jag trodde jag bara hade 1 pass idag, men moa hade gjort fel så jag har 2. myysig liten överraskning sådär när man gjort andra planer för kvällen. men men, det är pengar iaf.

OCH det ska öppna en rockklubb i avesta om nån vecka, skapligt nice! jag har höga förväntningar.


9e augusti 2008

jag försökte vara teknisk ikväll, och det gick bra. till en början. jag har ljud och jag har bild. men en bild utan färg. och jag har försökt med allt som jag kommer på, men fortfarande svartvitt. så, imorgon ska jag ringa min kära bror och höra om han vill hjälpa mig. ska se klart filmen på 6an nu med michael j fox, sen ska jag sova. jobb på bokhandeln 10 - 14 och bion 14.45 - 17.15 i morgon. god natt.

8e augusti 2008

det vart visst alla avsnitten som var kvar av första säsongen + 2 avsnitt på andra säsongen, så det vart inte läggdags förrän klockan var närmare 6 imorse.. 

har lite att göra på schemat idag, det mesta hade jag kunnat gjort för länge sen, men har skjutit upp det som vanligt. har iaf mejlat till både bion angående för lite lön samt till s.i om au pairresan. har också provat ringa till lärcentrum så jag vet hur jag ska gå till väga med mina studier och csn så jag vet att jag får 2571kr istället för 1050kr som man får när man är under 20. dock vill ingen svara.! får göra ett nytt försök på måndag helt enkelt.

 måste snart hoppa in i duschen, sen gå till kassaservice för att hämta ut min check, knalla in på bokhandeln & hämta nycklarna tills imorgon, åka till brorsans jobb och hämta nya grejer, träffa ullis över en fika, baka en till snoddas (min syster som vill det då hon får komma hem nu) och sedan försöka ta mig till skogsbo i tid för att äta middag hos marina. jag känner mig stressad, men lik förbannat sitter jag här vid datorn och skriver blogg, och känner jag mig själv, så kommer jag inte sluta där..

8e augusti 2008

var nyss ut till köket och kollade efter min tallrik som vart kvar sen middagen. men hade ingen större lycka med att hitta den, så jag frågade mamma;
- vart är min tallrik med mat?
- jag kastade den, det var bara pasta kvar ändåså.
- nej det var det ju inte, jag hann aldrig äta upp innan jag åkte.
- jo det var det, för jag åt upp korven.
vilken liten fuling hon är! ;)

3 st avsnitt kvar på oc-säsongen, funderar på om man ska se klart det nu eller om jag ska vänta tills imorn. börjar faktiskt bli lite trött. men ett avsnitt skadar väl inte? (dock känner jag mig själv, så det kommer sluta att jag ser alla eftersom jag säkerligen kommer tänka efter varje avsnitt; äsch, jag kör ett till.)

7e augusti 2008

var hem till bror en stund idag också, och umgicks med hans fru. och lilla alva såklart. hon är så lugn och fin så när faster är där. ;) drog till brorsans jobb en stund och köpte en sladd så jag kan se serierna jag tagit hem på datorn på tvn. men såklart så när jag skulle koppla in det så har jag inget sånt uttag på tvn. just my luck! men jag ska ta med datorn till hans jobb imorn och kolla efter något annat uttag som passar både till datorn & tvn, så imorn får jag förhoppningsvis igång det. :)

försöker få tag på min syster också, läget är tydligen snäppet värre nu. men det går inte fram några signaler. ska försöka lite senare.

nu ska jag dock ringa kotten & malin, är så dålig på att komma ihåg att ringa folk. och svara på sms. sen ska jag äta nybakta bullar som mamma håller på och gräddar nu. och ett stort glas mjölk till. imorgon kommer jag må skit dock, men det är det värt ibland för lite mjölk! :)

6e augusti 2008

jag blir grymt sugen på att klippa av mig håret och göra en massa slingor när jag ser henne. vet dock inte om jag skulle passa i det. och vad gällande tatueringen, så har jag kommit fram till att blomman och översta stjärnan ryker! hade dessutom lite tråkigt ikväll så passade på att göra en ny design.

6e augusti 2008

var hem till bror med lite snoddas också, han tyckte jag skulle göra det till en daglig rutin, haha. passade på att gosa med lilla alva också. världens sötaste är hon! <3 och i morgon blir hon hela 2 veckor. fasters stora tjej! håller på och letar efter blomtatueringar så jag kan byta ut blomman på den jag vill göra, men jag hittar ingen fin. :(

6e augusti 2008

min syster fick åka akut ambulans upp till falu lasarett pga njurinflammation, så jag tänkte jag skulle vara lite snäll och bakade 2 rulltårtor, en dröm och en med drottningsylt samt en form med snoddas som mamma tog med sig upp till sjukhuset nu när hon åkte. så packade jag ner en liten nalle till frida också så hon inte ska känna sig så ensam sen när mamma lär åka hem. :) läget är tydligen rätt illa, och eftersom hon är gravid också så kan hon inte äta alla tabletter då dom kan skada barnet. men det ska nog gå bra, är det någon som klarar det så är det frida. så mycket som hon gått igenom dom senaste åren så är det nog ingen fara. jag håller mina små tummar iaf. :)

snoddas a la fanny

5e augusti 2008

har nyss vaknat till liv igen, åt så mycket så jag la mig ner en stund och kollade på en film, och vips så har det gått nästan 3 timmar.. hoppsan kerstin. hur ska jag nu kunna sova inatt? hm, jag får läsa en bok eller något om nån timme och se om det hjälper. har 2 - 3 stycker jag börjat på så kanske ska läsa ut dom. nu ska jag fortsätta med mitt oc-maraton.
här är maten:
kycklingfilé med färskpotatis, kantrarellsås, sallad & tzatsiki.

5e augusti 2008

idag fick jag tillbaka 140:- av sj för den dubbla biljetten till sthlm jag köpte i april. bara 4 månader senare. men men, bättre sent än aldrig antar jag! :) annars har jag inte gjort så mycket idag, har fortsatt min o.c maraton, duschat, ätit och städat lite. måste renbädda också, men det får bli senare. ska hjälpa mams med maten strax, eftersom det är jag som önskat maten idag tyckte hon att jag fick hjälpa till att göra den också, så det är väl lika bra att ta på sig kockmössan och ge sig in i matoset! so long!

5e augusti 2008

im in the mood for a tattoo.
(dock en annan blomma)
har pratat med em idag, och jag saknar henne sjukt mycket.
jag vill också vara med dig i kemer & på the doors med en vodkabull i handen.

3e augusti 2008

arkiv x filmen var en riktig besvikelse. det är som att dom glömt vad arkiv x handlade om. inget övernaturligt alls förutom en pedofil till präst som var synsk. serien är mycket bättre, så håller på och tar hem alla säsongerna. har sett långt ifrån alla avsnitt och dom jag väl har sett såg jag för flera år sedan.

nu har det varit dåligt väder i 2 dagar, så nu kan det bli fint igen. jag vill ha värme och jag vill ha sol. som madde sa, det skulle inte vara helt fel att ligga på en båttur i alanya just nu.

stay with me, dont fall a sleep to soon, the angels can wait for a moment..

2a augusti 2008

lördag och regnet öser ner. rätt mysigt ändå nu när det vart så varmt så länge. det blir till att ligga under täcket  hela dagen och bara mysa framför tvn/datorn. jag & malin har börjat planera lite om nyår nu, och vad vi ska göra resten av resan. vi är sugna på att hyra bil och dra runt i turkiet. men vart sjutton är bilgin när man behöver honom?

grattis dojjan på 22års dagen, hoppas du får en bra dag.

och ett kort på min lilla guldklimp som har på sig bodysen jag köpt. faster älskar dig. <3