28e juli 2011

jag vet inte om det är något jag ätit, min b12;a eller det faktum att jag är urusel på att dricka vätska som gjort att jag kräkts till och från, varit helt orkelös och sovit i nästan 2 dygn. nu har jag iaf masat mig till facebook med jennifer och fått i mig lite mat. imorgon står jobb på schemat igen, rygge depature och sedan turn för att åka med några oslomänniskor till flygplatsen. flyttat in i nya lägenheten har vi gjort också, jag har fått upp alla sakerna i eftermiddags. har bott som en baglady ett tag men nu fick det vara nog. nästa vecka när lönen kommer så ska jag köpa lite nya möbler, så får vi ta lite pö om pö efter det. både jag och jennifer vill ha alldeles för mycket, och vi har alldeles för lite pengar. haha. men efter några löner så kommer det nog bli asbra! :)

vad mer? tess har lämnat deturfamiljen och sara far hem imorgon natt. på måndag är det första augusti och som jag väntat. det är inte lång tid kvar nu tills det jag nämnde i föregående inlägg kommer inträffa.!

världens finaste brorsdotter/gudbarn alva har även fyllt år. 3 år. 3 hela år. jag minns det fortfarande som igår när vi for upp till bb för att träffa henne första gången. och nu är hon 3 år gammal? times flies. jag ringde iaf hem och pratade med henne i telefonen, mitt hjärta gick sönder hur mycket som helst. att jag inte är där med henne. med elsa. med elliot. med resten av familjen. snart kommer elsa att döpas. och brorsan fyller 30 år. det är tungt, det är det. det här är utan tvekan det bästa jag har gjort, och jag har inga som helst planer på att inte fortsätta nästa år, men man får ha hemlängtan. speicellt när man är sjuk. då vill jag vara ligga i mammas säng på köpmangatan och bli upp-passad av henne.. nej nu ska jag faktiskt sluta vara sådär bölig, det är ju faktiskt bara 3 månader kvar tills jag landar på svensk mark. jag vet att det kommer bara säga poff.


For all we know we might not get tomorrow, so lets do it tonight. Again..

Schemat är klart, jag och tess börjar 15.30 imorgon. Hum, kanske dags att gå till makromarket och köpa lite chokladmjölk till minttu;n och så kör vi igen? Ska man spåra, så ska man väl ändå spåra? Sen är planen att hålla mig lugn fram tills att min andra halva kommer hit. Nåja, lugn och lugn. Men lite grann iaf.

Idag har jag legat i sängen, ätit sushi och kollat på gossip girl. Sesame maki roll, jag älskar dig. Och hemkörning kan ju vara bland det bästa dom har här i landet? Iaf en dag som denna.

Nu ska jag kamma till håret, och dra med jennifer till sali pazari. Vi ska shoppa lite grejer till lägenheten, dags att flytta nu! Lovely!


Elsa Elin Maria Mattsson.

Faster längtar efter att få hålla om dig. Mysa med dig. Pussa på dig. Så fruktansvärt mycket att det gör ont i hjärtat.

(Och hur mys är det inte att världens bästa storebror och hans underbara fru döper henne till Elin Maria som jag heter.?)


Adimi kalbine yaz.

Med en grogg i handen så ligger jag utslagen, svettig och uttråkad på soffan. Lyssnar på Tarkan - Adimi kalbine yaz och Tess ligger på soffan bredvid. Vi är så sociala med varandra att vi ligger och skriver till varandra på facebook. Vem orkar prata lixom? Ha.

Vi skippade Nik & Jay igår, vart för sent så vi drog direkt till Picasso istället. Drack lite vin och for vidare till Bellman och Hollywood. Drack lite drinkar och dansade destå mer. Svettig var väl bara förnamnet? Nu räcker det med värme, nu vill jag ha höst. Man glömmer bort från år till år hur äckligt jävla varmt det egentligen är. Min kropp är inte gjord för den här tempraturen!

Fick ett väldigt bra besked idag. Jag har haft ett lyckorus hela dagen! Men kommer att hålla det hemligt i några veckor till.. Sen så. :)

135 dagar i bubblan.

Idag har jag varit i turreburreland i 135 dagar. Helt sjukt. Vart tog den tiden vägen? Snabbt har det gått, och snart står man väl där och boardar planet hem till sverige..

Snart blir det flytt. En egen lägenhet är fixad och ni kan nog inte förstå hur oerhört skönt det ska bli att bo i en egen lägenhet. Och med finaste Jennifer ska jag bo också. I damlatas granne med SushiCo. Det kommer bli farligt. Jag har fått nojja på deras Sesame Maki Roll. Så sjukt jävla god.

Igår var det party också, inledde festen med bacardi cherry + cola och koskenkorva lingonberry + sprite. X antal bitar sushi och sockersöta människor. Fortsatte vidare mot Bellman och Latino. Riktigt lyckad kväll och imorses mådde jag som en påse skridskor. Men nu är det bara att ladda om, det är 3 dagars semester och ikväll är Nik & Jay på Palm Beach.!

Angelica nerde?

Igår kom Bettina tillbaka efter sin 2v semester i Finland. Hon åkte samtidigt som Angelica. Och hon är nu tillbaka, men vart är Angelica? Någon annan bor i hennes rum.. Det känns som att hon varit borta en hel evighet, men har bara gått 2 ynka veckor sen hon och Markus försvann.. Väldigt skumt..

Annars, värmen har verkligen slagit till nu. Svettas som en liten gris på flygplatsen. 42 grader i skuggan, jo jag tackar jag! Speciellt när det inte finns någon skugga där vi står. Inte undra man får solsting! Jag som är sämst på att dricka vatten också. Huvudvärk och huvudsnurr 24/7! Men försöker bättre mig på det.

På onsdag kanske det händer lite grejer, jag och Jennifer har lite planer och det ser faktiskt riktigt bra ut. Men på onsdag får vi se som sagt.

Nu ska jag hoppa in i duschen, måste göra mig klar innan dags för flygplatsen igen.! Pusss kram.!

Tomorrow..

Kommer gamlemor hit igen. Och stannar i 2 hela veckor. Helt underbart. Dock har jag ju såklart nödtelefonen igen, men ska kolla om jag kan ta en extra ledig dag hennes andra vecka då istället. :)

Annars då? Det börjar bli sjukt jäkla varmt nu. Man smälter bort på flygplatsen.. Mindre kul. Och värre blir det väl. Igår var vi ute och busade. Först var vi förbi picasso och tog en födelsedagsdrink med lena, sen drog jag och sabina till facebook för en drink där med. Efter det vart det robin hood och latino. Träffade på korven också, har inte träffat han sen vi for hem i oktober förra året, så det var skoj!

Ikväll har jag depature och arrival, planet landar 04.55. Helt underbar tid på dygnet. ;) Nu ska jag göra lite mat och sedan dags att börja göra sig klar lite smått.


Sad day..

Nu har jag sagt hej da till bade markus och angelica. Kunde inte halla tarnarna borta nar angelica for.. Inte helt ok. Mitt fina hjarta. Hur ska jag klara mig utan henne? <3

Jag ska snart ha depature och sen turn, sa jag far hem igen och sover. Ratt gött mos. Sen imorgon har jag info/city med tess. Och jag ar inte nervös nu heller! Hihi. Det kommer ga asbra, jag kan ju det har!

Annars da, jo. White party pa mandag, S kommer pa onsdag och gamlemor kommer veckan efter. Langtar!

Svar till Janna;
Hej hopp! Det ar jattesvart att saga med tanke pa att om du köper ospec sa kan du hamna i Antalya, Side, Kemer eller Alanya.. Vill man vara saker pa att hamna i t ex Alanya kan man lagga till en extra slant för det nar man bokar.. Men annars sa ar det systemet som valjer ut vart gasterna hamnar. Vi kanske ses pa flygplatsen! Hoppas du far en trevlig resa!



Puss och kram hela dan, saknar er dar hemma.