knyt servetten kring din hals cherie, för här ska det bli fest.

nog fan blir det fest idag med. vinaren är snart slut och drags för la krog! pouce!

sliten?

kom hem halv 5 imorse. var på efterfest hos trixie först och sen vidare till adam. så jag är lite trött idag då. men det var kul igår. jävligt kul! bland det roligaste var faktiskt när vi skulle gå från syrran ner till stan, hon tappar väskan och allt åker ut på marken. vi plockar upp allt och hon märker att hon glömt tändaren hemma. så hon springer tillbaka och ställer sig vid fel port. där står hon flera minuter och försöker få upp dörren. jag stog mest och skrattade en bit bort när man såg hur frustrerad hon vart över att hon inte fick upp porten tills hon vänder sig om och ropar efter mig och jag säger att det är fel port. hon pustar och stönar och springer till rätt port. efter en stund kommer hon utspringandes med tändaren och flyger i backen så hela hennes väska åker ut på marken igen.! haha. klaaaant. ;)

idag var malin förbi en sväng på fika. har inte sett henne sen början på december typ. hon har flyttat till västerås så blir inte så mkt umgänge. ska dock försöka ta mig till västerås nån helg jag inte jobbar och hälsa på.

jag är sugen på att öppna vinaren som står bredvid mig, så man kanske ska ta och gå till ica för att köpa sockerdricka?

all done!

färdigstädat & färdigfixad. och bara 10 min sen. haha. men brasse skulle komma till halv 7 istället. petter bangade. fjant. :P sitter och smuttar på en gravendahls päroncider nu och ska bränna en skiva till festen. frida hade inga bra så hon bad mig fixa en med musik hon gillar. kanske ska slänga in är du kär i mig ännu klaes-göran? haha.

have a nice night. haaaadi öptüm.

cleaninglady

ska snart sätta igång och städa. mitt rum & badrummet ska tas. sen ska det duschas, rota i garderoben efter något att ha på sig och sedan sätta på sig ansiktet och fixa håret. klockan 6 kommer brasse och petter så då lär jag vara klar. det borde jag hinna. om jag bara sätter igång någon gång. och nettan har inte ringt än, jag vill veeeeeta nu. jag gillar inte att vänta.
jag & brasse på the doors, 2oo5.

its looking good..

ska iväg på lunch med ullis kl1. och jag sitter i pyjamas. måste börja göra mig klar snart. ska ringa emelie strax innan och väcka henne också. hon har ett viktigt samtal att göra. but its looking good. iiisch.! :D

hoppas nettan ringer om jobbet idag. vill ju veeeeta. orkar inte vänta tills söndag. jag har iaf bestämt att jag ska säga upp mig på jula nästa vecka. oavsett vad jag får för besked av nettan. nej, nu måste jag klä på mig.!


the haircut

and here it is;





i helgen blir det ljusare..

at prästgatan mansion

sitter hemma hos bror nu. alva slocknade för en halvtimme sen. satt och matade henne och  vips så sov hon, så det var till att gå försiktigt in i sovrummet och lägga henne i hennes säng. lilla hjärtat.

en glass har jag tryckt i mig också. att det ska vara så svårt att stå emot. varför kan inte glass vara äckligt?

hadii, lets go.!

nu har jag klippt håret. vart jättenöjd. vart dock inte riktigt lika som bilden, min lugg är för kort än så länge och mitt hår är tjockare. men jag är supernöjd iaf! :D slänger upp en bild sen, har bara inte hunnit ta någon nu. handlade lite på stan också; 2 tröjor, foundation, pyjamas åt elliot, örhängen, hårfärg, alkohol, röd ögonskugga & presenter till syster.

ska kila hem till bror nu och vara barnvakt till alva, sen slänger jag upp en bild! pouce!

time to go

ska snart masa mig till marlene. hade fått sms av henne imorse att hon kollat fel på tiden och att hon bokat in mig på halv 1 istället. vart nästa en hel timme till jag fick sova, det tackar vi för. ;) annars är jag faktiskt rätt trött i ögonen. men det går nog över snart. ska klä på mig och borsta tänderna nu innan jag ska knata iväg. hej hopp.

the truman show

har legat och kollat på the truman show nu. rätt värdelös film faktiskt. håller på att ta hem 3e säsongen av vänner också, har bara några få avsnitt kvar av den andra säsongen. börjar bli skapligt hungrig också, men orkar inte gå ut i köket så det får vara. klockan ringer faktiskt om ca 4 timmar så ska stänga av datorn och försöka sova en sväng. god natt. eller god morgon.

go to sleep go to sleep go to sleep

jag borde sova. men jag vill inte. emelie har övergett mig för nån timme sen så jag sitter här själv. kollar runt på facebook, lyssnar på musik & läser johannas blogg vilket gjorde att jag var tvungen att gå in i fotomappen och kolla på kort från alanya 2006. jag & lina pratade om det för någon dag sen. det var en jävla bra sommar.










sen gick det inte att lägga upp flera kort. fan va blogg.se har krånglat sista tiden..

hon är ju bra söt ibland

Jag skickade ett sms till systeryster.
Jag; Jag läste på en tattosida idag att det gör mycket ondare att tatuera över en tatuering än att göra en helt ny pga ärrbildning. Något du glömde nämna? ;)
Frida; Jag glömde inte.. Jag bara undvek ämnet. :P

kanske var därför jag höll på dö vissa gånger?

vet du hur mycket jag tycker om dig?


för jag vill upp till himlen en gång till..

jag är fan bra sugen alltså. och jag vet en till. ;) hihi.

idag var jag och fikade med therese & erica på först carpe diem tills dom stängde, då vi gick vidare till corner tills dom också stängde. det var väldans trevligt. pratade med marlene också, blir förmodligen klipp imorgon. annars på fredag. spännande.! :)

några har frågat om tatueringen och jag tänker faktiskt vara en fjant nu och hålla den hemlig tills den är klar. då får ni se en bild här på bloggen. och emelie, inga fula ord nu. ;)

nu börjas det igen..

jag hade börjat skapa mig riktigt bra rutiner. gick och la mig vid mellan 12 - 2 och gick upp senast 11. nu på senare dagar har det blivit 12, 1 och idag halv 2. om inte frida hade ringt då så hade jag säkert sovit en sväng till. låg och kikade på den där läskiga filmen med ed igår till nästan 6 imorse. dock var den inte alls så läskig och ed vart mördad. det var däremot äckligt att se på. gick sen in och kollade efter nya avsnittet av 90210 men det fanns inte heller! va fan är det här? jag vill ju se.! dumma amerikat.

jag funderar faktiskt på om jag ska kila ner på stan en sväng idag. har inte varit där på säkert över en månad och jag är lite sugen på att köpa något skoj tills på fredag. sen fyller frida år imorgon och jag har inte en blekaste på vad hon ska få. hon vet inte vad hon vill ha heller så hon var ju mkt till hjälp. ^^,

normalt sett brukar jag aldrig göra sånna här, för jag tycker det är fjantigt och tycker så gott som alltid på "markera som läst" på bloggkoll när någon annan gjort det. som laura skriver så är det precis som kedjebrev när man var liten och ja, i hate it. men jag kör en nu bara för att laura utmanade mig. ;) dock utmanar jag ingen..

4 av mina favoritprogram:
- Supernatural
- Gossip Girl
- Vänner
- True Blood

4 saker jag gjorde igår:
-
Var på middag hos brorsan
- Drömde mig bort i kartboken
- Kollade resor
- Såg film

4 saker jag ser fram emot:
- Fredag, brasse & petter kommer hit på fördrink sen fest hos frida
- Beskedet om jag får jobbet eller inte
- Min & Ems resa
- När man kan gå utan jacka och i ballerinaskor

4 favoritrestauranger:
- Memos kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta
- One Na Thai Take Away
- Burning Duck
- Det där stället vid afra som özkan jobbar på där jag & madde åkte buss till bara för att äta kycklingen i somras

4 saker på min önskelista:
-
att jag lyckas med mitt - 15kg mål
- jobbet jag sökt
- en blowjob på the doors balkong med alla tjejerna.
- pengar

ed-nörd

eftersom jag inte fick någon dos av herr westwick idag via gg så har jag tagit hem filmer med honom istället. jag är en nörd. haha. en film är dock en skräckfilm. jag som inte ser på sånt.

har betalat mina räkningar nyss också. alltid lika skoj. ^^,

28e januari 2009

är hemma från bror nu. jag har pussat massor på världens finaste alva. på torsdag ska jag vara barnvakt så då blir det mer pussar. var nyttiga och åt sallad till middag, mias bror (alvas gudfar) var också där och åt. frida kom över med elliot för hon skulle på bio. så det var full rulle med 2 småknattar. vi såg ingen film heller, utan satt och pratade, pratade och pratade lite till. kollade i kartboken på min & ems plan och pratade ännu mer. jag älskar dom. <3

jag säger som emelie; älskade vän, gör det inte. kom hem istället.!

27e januari 2009

inget gossip girl och inget one tree hill. vad är detta?! visst, oth kan jag leva utan, meeeeeen vad har hänt med gossip girl? :( jag vill ha min veckliga ed-dos! blööööööö.

27e januari 2009

nu har jag ringt till eurostar. fick nämligen inte betalt för ett pass på bion i somras. ringde i höstas också, men har fortfarande inte fått pengarna så nu fick jag fingrarna ur arslet och ringde igen. hon skulle kolla upp det eftersom jag står med på listan att jag jobbat så hon förstog fortfarande inte varför jag inte fått dom. hoppas hon ringer snart iaf och har satt in dom. det är kanske 200 kr eller nåt sånt, men iaf. rätt ska vara rätt. :) ska fråga henne om semesterersättningen också, det borde ju komma någon gång den också.

nu ska jag äta lite mat, sen göra mig klar. ska hem till bror på middag & film ikväll. i helgen får jag besked hurvida jag ska göra i framtiden. lite läskigt faktiskt. men det blir nog bra det med.

26e januari 2009

hemma igen. och aj som fan i helvete. jag trodde jag skulle dö där en stund, så jävla ont gjorde det. och än är den inte klar, så jag lär vänta på att den ska läka och sen göra klart den. lilleskrutt vaknade och var inte på världens bästa humör, så fick mysa lite med honom. sen skulle jag hem till alexandra till 7 så vi avslutade. dock skrev alexandra ett sms och frågade om jag kunde komma till 8 istället precis när jag var på väg ut från dörren, men då orkade jag inte lägga mig i stolen igen fast frida tjatade.. :P

ska fixa mig lite och sen se på vänner innan jag knatar hem till alex.

26e januari 2009

har inte lyckats hitta en tatuering ännu, men syrran har lite tidningar så det löser sig nog. ska hoppa in i duschen och sen ge mig i väg. have a nice day! pouce!

25e januari 2009

dom har gillar jag. men jag vill ha en på ryggen. åh. jobbigt med beslutsångest.

 


















25e januari 2009

jag såg på tvtorrents att NIP/TUCK har kommit igång igen.
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! har väntat sen april på fortsättningen och nu har jag 2 nya härliga avsnitt som väntar på mig.! :D

har inte kommit på någon tatuering ännu, men det kommer nog. har lagat mat idag, har knappt ätit något alls sen jag vart fri från magsjukan och dippen igår var väl kanske inte det bästa då jag spydde upp det med. men idag fick det bli nachotallrik. gott gott.

tack för kommentarerna som frisyren förresten! nu väntar nip/tuck. tjingeling!


24e januari 2009

eftersom jag inte fick något svar igår på om jag skulle passa i frisyren eller inte, så lägger jag upp den en gång till i hopp om att någon kanske svarar nu istället.


24e januari 2009

jag funderar starkt på att klä på mig, gå till ica & handla äpplen och dilldipp. det vore rätt nice ikväll.

24e januari 2009

inga kort har kommit upp ännu. har inte orkat. kommer säkert dröja några dagar också, för jag tycker sånt är jobbigt. eller så gör jag det någon tidig morgon när alla andra sover. jag har hittat en frisyr. en väldigt väldigt fin frisyr som jag funderar på att göra. färgen kommer dock ta lite tid att få till. men, jag är sugen sugen sugen. någon som har en åsikt om jag skulle passa i den eller inte? emelie fick vara den första som fick se den och svara. emelie är så bra, för hon tycker väldigt ofta som jag, haha. förresten, på måndag blir det tatuering, så lär hitta nån sån också.!


23e januari 2009

har lagt in alla kort på datorn nu, ska slänga upp dom på bilddagboken lite senare så ni får gå in där och kika. hör av mig när jag gjort det för dom som är intresserade! :)

hade tänkt hålla mig med att ladda hem gossip girl, 90210 & oth tills nästa vecka, så jag hade dubbla avsnitt att se på. men det sket sig och nu har jag kollat på dom. har även tagit hem första säsongen av vänner som snart är avklarad. har jag förresten sagt att jag älskar ed westwick?



igår var det ett år sedan heath dog. älskade lilla heath.
jag ska nog se brokeback mountain ikväll.

23e januari 2009

kollade min mejl nyss. jag hade fått dessa bilder av min bror.



23e januari 2009

nu är jag hemma igen. har haft det bra, men aldrig mer marocko och aldrig mer araber. tänk er turkar gånger 1000. inte en lugn stund någonstans. verkligen alla var på en. ungdomar, hippisar, poliser (som ville vi skulle komma tillbaka nästa vinter och bo med han och hans familj)  40 åringar (som också erbjöd oss boende för den delen) restaurangbiträden, lammkött, barn & kvinnor. fick bara en lugn stund inne på hotellrummet. jobbigt. så, aldrig mer marocko. skulle helst inte vilja till afrika något mer alls, men pyramiderna vill jag se.! iaf, en liten resumé över veckan.

torsdag;
kom fram till hotellet vid 2 tiden, regnade och var dåligt väder. la oss och sov en sväng innan vi gjorde oss klara för att gå ut och kika läget. åt en marockans maträtt med kyckling som jag sen nästan levde på hela veckan. mums! drog hem igen strax före 11 och sov.

fredag;
regn regn och åter regn. när det småduggade lite grann åkte skinnjackan på och vi tänkte kika in stan. bokade in lite utflykter med en agentur som även tog oss med på en tur upp till borgen osv osv. dock hade föraren en svart framtand och jag kunde inte annat än glo på den även fast jag tänkte hela tiden "stirra inte stirra inte stirra inte.!" han fick heta tanden resten av tiden. när dom släppte av oss kom den obligatoriska "we want to go to disco with you tonight and drink some beer" nej tack. äckeltand. efter en stund vart vi av med dom. solen började lysa så vi drog ner till stan, hoppade på ett turisttåg som gick runt i agadir. eftersom jag jämt ska ha sån tur så var det självklart en skolklass som också skulle med så det var ett 30tal ungar.! hoppade av tåget och gick in i en djurpark. såg lamor, flamingosar, babianer, kängrus, fåglar och massa annat. majjsan gick in i en lyktstolpe och fick världens bula, mahaha. även ungjävlarna gick in hit. blev förföljda av några killar i långa svarta dräkter med spetsiga huvor. drog hem, fixade oss och gick ut käkade. drog förbi ett disco en sväng, men det var ju inte det livligaste stället på jorden så vi drog hem igen.

lördag;
solen lös och det blev till att ligga vid poolen. var dock inte så varmt så man ville bada, men vi doppade oss ändå. att det var 25 grader i poolen kändes då verkligen inte! sprang till affären vid oss och köpte en drickyoghurt och åkte sedan ut till kamelridningen. våran kamel hette jimmi hendrix. jag trodde jag skulle dö när han reste sig upp. när läget var stabilt igen och jag hade lugnat ner mig så kliver kamelfan snett och ja, det gick bra men kunde ha gått illa. fick en egen kamel sen och jag som tyckte det var illa när dom reste sig upp, det var ingenting mot när dom sätter sig ner. sen fick jag inte ha kamelen längre så då fick vi krångla upp och ner ytterligare en gång. jag säger då det, marockaner.!

söndag;
solen sken då också, låg vid poolen en sväng på dagen innan vi skulle åka 4 hjuling. for ut till någon liten skitby utanför agadir och hoppade på. lerigt som tusan, så jag var som en stor lerfläck när vi  kom ut till öknen. majjsan var som sagt duktig på det där. själv tyckte jag det var skitsvårt och vurpade på vägen hem. vi stannade på en liten gård och åt marockans delikatess vilket var bröd doppat i honung och sedan i någon nougatsmakande kräm med myntate. låter inte så nice, men helt ok faktiskt.!

måndag;
klev upp vid 6 på morgonen och vid 7 bar det av till marrakech. trodde jag skulle frysa ihjäl i bilen innan solen gick upp. marrakech var verkligen jättevackert! besökte några gamla palats, marknaden osv. köpte med lite kryddor till mamma från ett "naturapotek". saffran och så bad jag om den starkaste kryddan dom hade, så nu jävlar hoppas jag på att hon får dåndimpen imorgon när hon smakar den. :) gick i smala små gränder med butiker och det kändes som vi var 2 små lamm bland en vargflock. alla ropade, tog tag i oss och sprang efter oss. majjsan fick en apa uppslängd på sig. om hon får en konstig sjukdom nu framöver, så vet ni varför. gick en sväng på torget med slutade med att vi satte oss hos en gubbe som pressade apelsinjuice och drack det i solen. 3 kr för ett glas, det var nice.! åkte hem igen innan det började bli mörkt, för resan tog ca 4 timmar och det var en farlig väg. sen fanns det inte bälten där bak heller, guiden sa att det var bara där fram som det var viktigt. tack för den. efter upprepade tjatningar från guiden att vi skulle gå på disco med han & chauffören så klev vi av på hotellet.

tisdag;
låg vid poolen en sväng, men blåste nästan bort så jag gick tillbaka till rummet efter nästan 2 timmar. majjsan låg dock kvar en stund till. hon frös inte, konstigt nog. fixade oss iordning och åkte på berberfest med ving. som turkisk afton fast med araber. maten var god iaf. väldigt god. och det varma nybakade brödet. kom hem runt 11 på kvällen och då hoppade vi i säng nästan direkt.

onsdag;
åkte på sharkfishing. tänkte båttur i alanya och klädde oss i bikini, kjol & linne när vi såg att solen lös för fullt utanför. kommer på båten, åker några meter och det börjar blåsa som fan. och vågorna, ja dom ska vi inte tala om. kan ju iaf säga att magen åkte upp i halsgropen nästan hela tiden. jag som hatar karuseller. flera stycken vart åkasjuka och stod och spydde vartannat ut i vattnet. ingen fisk fick vi heller. den här dagen var faktiskt kass. fick god mat dock.

torsdag;
hemfärd. vaknade, duschade, packade klart väskan och gick till receptionen. la oss ute vid poolen i en timme innan bussen kom. hade jacka osv på mig, men det värmde iaf skönt i ansiktet. satte mig på planet, åt mat, började frysa & få ont i magen, kutar in på toaletten, spyr som en liten gris, går ut igen och sätter mig, fortsätter såhär typ 4 gånger innan flygvärdinnan säger åt mig att jag får vara inne på toaletten hur länge jag vill och att dom skulle be alla andra passagerare ta toaletterna där bak istället. så nu sitter jag här, magsjuk och jävlig. men det är iaf skönt att vara hemma.!

18e januari 2009

varmt pa dagarna. kallt pa kvallarna. dumt folk. tiggande folk. skulle hellre varit i turkiet. red kamel igar och fyrhjuling i oknen idag. maria var jatteduktig. jag var mindre duktig och vurpadade. nu har jag ett 15 cm stort runt blamarke pa laret. sa kan det ga. nu ska vi ata middag. puss.

15e januari 2009

hej då.

15e januari 2009

här är lite pics på hotellet som vi kommer bo på. om det inte blir några stora ändringar imorgon då.! :)









inte allt för tokigt va? ;)

slänger in en liten bild på elliot också sen ska jag börja packa.
kan ju vara dags att börja nu när jag ska åka strax efter 4.
jag och packning. ;)


14e januari 2009

sthlm har varit bra, träffaf flera människor jag inte sett på länge. inventeringen i kurvan igår gick super, fina älskade kurvan <3, jobbade 11 - 23 så var rätt trött när jag kom hem, men la mig iaf inte förrän halv 5. carros fel egentligen, hon tvingade mig att köra sanning eller konsekvens på msn och sen var vi ju fast i det. men men, får la sova när jag kommer hem.

ska kila till tåget nu, hem till avesta och packa väskan för imorn är det hej då sverige och hej marocko! tjingeling.

10e januari 2009

sitter och äter lite potatisgratäng och kyckling, vart hungrig och behövde matlåda imorgon till jobbet så fixade iordning det lite snabbt. ska gå och lägga mig strax, kunde inte sova igår och jobba 9 - 18.30 idag så jag är rätt så trött. trodde jag skulle svimma av på jobbet idag. men det vart bättre efter ett tag. jag & tobias kastade gris, jag vart gris. tobias fuskade, han har så mycket längre armar än vad jag har så han kan kasta mkt bättre.. jag ska öva mig till nästa gång. då är det han som blir gris. ;)

på onsdag kommer hjärtat hem och på torsdag åker jag till marocko.. iiiha. jag vill åka nu! god natt.

9e januari 2009

malin är sjuk. så jag måste börja 9 imorgon och på söndag istället för kl 11 så jag kan räkna kassan. fyy fan. jag gillart inte att behöva gå upp kl 7. :(

9e januari 2009

klev upp strax efter 2 idag, vart liiiite senare än tänkt. men men.

fick höra idag att jag såg väldigt fräsch ut och att jag såg smalare ut. tack då solariumet! ;) välspenderade pengar. höhö. vikten höll jag inte med, men kollade på vågen imorse, och jodå, 5 kg lättare. yey, only 20 to go!

tänkte kila ner till stan nu och kika om man hittar något roligt till marocko. hej hopp!

8e januari 2009

kom nyss hem från jobbet. trött som en gris är jag. gick upp 7 imorse för att hinna fixa allt innan sthlmsfärden. men imorn är jag ledig, så det fanimej sovmorgon. ;) natti!

7e januari 2009

jag har ångest. så jävla mycket ångest. fick meddelande av suzan på msn att hon åker till usa 9e februari för ett år som au pair. fan, jag vill ju också. varför kan inte jag få vara lika modig som hon och bara åka?

6e januari 2009

sitter och kikar på drömkåken på 4an men nu är det nyheter med reklam så jag pratar med hakan istället. jag vill åka hem. hem till 3an ovanför alanya ekmek fabrikasi och mitt emot kipa. den som om man bara går ut på stora vägen så ser man havet. få solen i ögonen när man går barfota längs stranden in mot stan. johanna, kom så drar vi? ;)

6e januari 2009

råkade vakna halv 5 idag igen. somnade tidigt igår, men sen ringde madde strax efter 11. sen kunde jag inte somna om igen förrän vid 6 imorse. men ändå, så mkt borde jag inte sova. imorn ska jag iaf träffa ullis kl 1, och dojjan kl 2. så då lär jag gå upp tidigt iaf. och på torsdag går tåget till sthlm 13.38 så blir tidigt då med.

slog på datorn det första jag gjorde när jag vaknade, gick in på tvtorrents och hämtade nya gossip girl. jag älskar ed westwick. så jävla skön alltså. i vanliga fall tar det ca 3 - 4 h att få hem ett avsnitt, men idag kom nya hastigheten igång så det tog bara 8 minuter. 8 små minuter. helt underbart! tog faktiskt hem oth också, även om jag inte följer det spec mkt nu så fick jag lite tidsfördriv iaf.

nu ska jag fixa äpplen med dilldipp och sen packa lite till afrika.


5e januari 2009

det är cruising i stan. jag gillar det inte. det bara dånar i fönstrena över alla bilar med värdelös musik. blää kort ut sagt. var i väg och solade en sväng, vill ju inte vara blekare än blekast i marocko så dom blir blinda när dom tittar på en. har kikat på kort från alanya förra året, jag saknar mitt hår!


jag & didem på memos


på väg till hamnen  med den obligatoriska färdkosten;
vin med fruktsoda.


ben a la robin hood

5e januari 2009

yey, mamma har uppgraderat vårat bredband från 0.25 till 24. lovely!

5e januari 2009

jag sov faktiskt inte en endaste liten blund inatt. gick inte att sova för 5 öre. och konstigt nog så är jag inte alls så speciellt trött nu. visst skulle jag säkert somna om jag la mig ner och försökte, men ska ändra lite på dygnet nu när jag ska jobba i helgen också. åker till stockholm på torsdag efter lunch, har inventering på jula på kvällen så. sen är det min jobbarhelg och idag ringde simon, chefen i kurvan, och frågade om jag ville vara med på deras inventering på tisdag. 11 - ca 22. förhoppningsvis blir det inte så mkt senare. hade tänkt åka hem på söndag kväll efter jobbet så jag hinner packa osv innan marocko. men nu lär jag åka hem på onsdag morgon istället. det blir nog bra det med.

5e januari 2009

jag har kommit på en sak. jag ska upp och jobba imorgon. kl 10 börjar jag. det kan bli intressant. till saken hör också att jag la mig 7 imorse och gick upp strax efter 5. frågan är om det ens är någon idé att lägga sig inatt? det är inte alltid så praktiskt att vara nattuggla. ^^, men jag jobbar bara till 4, så det ska nog gå bra ändå.

åkte på en liten roadtrip ikväll med carro & elin, dom är så söta. jag & carro satt och pratade säkert en 2 timmar efter att vi släppt av elin. sen åkte vi till shell och köpte glass. jag köpte en dilldipp & äpplen också, men fanns ingen gräddfil varken på shell eller här hemma så jag får vänta med det tills imorgon.

fan va kallt det har blivit nu, -21 grader. helt sjukt. i marocko är det +25. det är en skillnad på 46 grader. jag tyckte inte 25 grader lät spec. varmt, men ser man det på det där viset så är det nog det iaf. jag & majjsan funderar på att rida på kameler. har gjort det en gång tidigare i tunisien, men det var så länge sen så det minns jag knappt.

men puss då.

3e januari 2009

jag har tråkigt. och jag är oerhört godissugen. jag fick syn på bilden på framsidan av blogg.se där det är en semla. guud va gott det skulle vara! jag åt bara en semla förra året. en enda. i år borde jag äta flera. dom är goda.

pratade med min syster tidigare. hon trodde marocko låg i egypten och tyckte jag skulle kolla på pyramiderna. stackarn verkar inte ha mycket koll på omvärlden. det är fan tur att hon har mig så hon får lära sig något. ;)

har britneys nya album på repeat, jag älskar henne.! så jävla bra. jag och tom ska boka biljetter till hennes konsert så fort dom släpps.

Love me, hate me
But can't you see what I see?
All of the boys and all of the girls
Are begging to if you seek Amy..


mycket möjligt att hon är världens snyggaste också.

3e januari 2009

klockan är strax morgon, det är nog dags att lägga sig snart. eller ja, efter jag sett klart supernatural.


3e januari 2009

det var lycka när jag insåg att mammas kamerasladd passade i min kamera.! så här kommer lite kort.


jag & johanna på personalfesten 7e nov.


gunvi, jenny, johanna & jag på personalfest


jag & dojjan på hotellet. det är ju tur att man inte dansar
så man blir svettig iaf.


nyklippt.
(även den kvällen alex lura i mig fisherman shot,
mamma fick bära upp mig för trappen och
jackan var borta.)


fredrik vill som vanligt inte vara med


jag vart gudmor åt alva.

2a januari 2009

förresten, så har jag bokat en resa till marocko den 15e januari med majjsan. ville ha med mig johanna, men av olika anledningar så vart det inte så. vilket jag helt förstår. men, vi drar efter marocko till något annat ställe. har bara lite saker att fixa först.


2a januari 2009

har legat och kikat lite på sagan om konungens återkomst. jag gråter ALLTID till den filmen, så nu är min kudde blöt och mascaran borta. grät faktiskt till supernatural igår också. jag är lite fjantig sådär, men ibland är det bra skönt att gråta ut en skvätt.

pussade jättemycket på alva idag, så nu klarar jag mig till nästa gång. vi har lekt med en nalle puh leksak nästan hela tiden som blinkar och sjunger. sen vart den tråkig och vi gick in i sovrummet där det var mörkare och då var den genast rolig igen när den blinkade mycket skarpare där inne. undrar varför? haha. barn är söta ibland.


2a januari 2009

strax efter halv 3 masade jag mig upp. jag är kass. undra om det gick bättre för johanna?

2a januari 2009

klockan är nu 6 och jag & johanna har bestämt oss för att stänga av datorerna och försöka sova. vi har gjort en deal på att vi ska städa imorgon. det ska bli intressant imorn natt och höra hur det gått. ;) sov gott!

2a januari 2009

klockan är nu strax efter halv 6 och städrycket har inte kommit än. fixade dock ordning bland alla filmerna, men det var bara som en nål i en hösäck. har ställt klockan på halv 1 imorgon, det var halv 12 från början men jag skjöt fram det en timme. ;) tänkte kanske gå en sväng på stan imorgon och kolla om man hittar något på rean, har inte varit ner dit än. visserligen är chansen väldigt liten att man hittar något, men ändå. sen ska jag hem till bror. han och mia firar 5 år så jag fick äran att passa lilltjejen. jag ska pussa sönder henne.


lite mörk bild, men här är hon iaf i min pepparkakedräkt
på min födelsedag. faster älskar dig. puss.!

2a januari 2009

planet går om 4 timmar och 5 minuter. jag skulle vara på väg till arlanda nu och på väg att lämna sverige i minst 4 månader. jag skulle ha varit på turkisk mark om mindre än 10 timmar. andas turkisk luft och äta turkisk mat. och kanske bäst av allt, jag skulle varit allt det där med johanna.

1a januari 2009

nyår var helt ok, var dock mycket trevligare när det bara var jag, josefine, tom & tobey. men men. maten var iaf supergod, tom kan laga mat han. ;) vi ska köra en ny middag a la tom på måndag. fick ett nytt möblera om rummet ryck alldeles nyss, så flyttade tvbänken och hyllorna. nu ligger det massa grejer på golvet, och jag ångrar att jag ens började. haha. håller på och tar hem brittans nya album, så får se om det kommer nå mer styrka till att göra klart rummet då. här kommer iaf lite kort från igår. enjoy!


fläskfilé a la tom, potatisgratäng med vitlök & gräddsås


det vart lite skumpa


tooobey


älskade tom.


moooi


vid tolvslaget klädde per och stefan av sig nakna.
(stefan vågade inte fullt ut, något att dölja där under kanske?)