Maj. 29, 2014 - Marmaris

Dubbla lediga dagar ledde till en roadtrip till Marmaris med Jenna och Jessica. Underbart! Lyckan är total, så himla skönt att vara tillbaka. Härj på barstreet, soluppgång i Icmeler med Mystery man, middag med Deturfamiljen och båttur i Gökova. Jag har skrattat så jag fått ont i magen och nästan inte kunnat andats. Det bästa skrattet som finns. ❤️ 
Maj. 17, 2014 - Alanya

Idag skulle hon vart här. Min fina, underbara vän. Jag älskar dig! ❤️ 
Maj. 14, 2014 - Side

Just mu sitter jag på vårat systerhotell, Pegasos World, i Side. Utbildning står på dagens schema. Innan vi körde hit kickstartade vi dagen på våran älskade planet, med en underbar frukost. 
Maj. 11, 2014 - Alanya

Efter några dagar med regn och närmare storm, så lyser solen starkt idag. Fåglarna kvittrar och gästerna är glada. Imorgon börjar en ny vecka, och den kommer verkligen att erbjuda en rad prövningar. En nervös känsla infinner sig. Men det ska nog gå bra.. Maj. 05, 2014 - Alanya

Ljusen är tända, en jordgubb/hallon smoothie står på vardagsrumsbordet och senaste avsnittet av Criminal Minds rullar på tv:n. Livet på en pinne! 

Dagarna rullar på, och jag har idag lagt in min semester. En som spenderas i Marmaris och en annan som spenderas i Sverige. 

Imorgon är det Tisdag, och då ska jag mysa med fina Ribekao. Drinkar, hög musik och en väldans massa skvaller. Det kan inte bli bättre..