Alanya - 26e maj 2012

LYCKORUS. Helt sjukt vilket lyckorus.

1;
Att få höra av i stort sett hela bussen på 46 personer att; du är helt fantastisk, vilken härlig röst att lyssna på i mikrofonen och att det "är ordentlig koll på den där jäntsnärtan" värmer jävla gott om hjärtat. Jag skryter, ja. Det gör jag. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen. Men det får ni ta, så det så! Man behöver få påminnelse och bekräftelse på att man faktiskt är rätt så bra ibland. Jag önskar att alla kunde ha ett så underbart jobb som jag har!

2;
MALIN LANDAR PÅ ANTALYAS FLYGPLATS 02;30 IMORGON NATT.

3;
ANGELICA LANDAR PÅ ANTALYAS FLYGPLATS 21;55 SÖNDAG KVÄLL.

4;
Jag har 5 dagars semester från måndag. Kan nästa vecka bli annat än helt underbar..?

Alanya - 23e maj 2012

Ledig dag idag, så jag och Becelli har varit på stranden. Första gången i år. Riktigt skönt var det, vi spelade yatzy och snackade skit. Hur nice som helst! Fick även besked av min chef idag att 10e juni så far jag till Marmaris i 2 månader. Kommer bli grymt, jag är jättetaggad.

Igår var vi och åt på Sushico, hur ska jag klara mig utan det när jag far? Gud. Måste äta extra mycket nu dom här två veckorna som är kvar. ;) Sen gick vi hem, svidade om till partykläder och drog ner till hamnen. Istanbul, James Dean, The Doors och till sist Hollywood där jag träffade på Sophia & Mimmi. Äntligen är dom här.!

PÅ SÖNDAG KOMMER ANGELICA!! Det har snart gått 11 månader sen vi stog gråtandes utanför office och sa hej då. Helt sjukt, vart tog tiden vägen? Men snart är hon här igen, och jag har semester. Kan inte bli bättre, jag kan inte sluta le. Kommer bli helt underbart!


Alanya - 21a maj 2012

Köy var nice. Vi drack te och åt alldeles för mycket vitlökssås. Helt klart det bästa med köyturen, vitlöken blandat med tomat, olja och salt. Miijauuu. Man luktar ju så härligt gott efteråt. :) Var hemma vid halv 3 snåret, solen sken och det var varmt och skönt. Lagom tills dess att jag skulle ta mig en tur till stranden (för första gången i år..) så kom regnet. Hej hopp. Så kröp ner under täcket med en bok och lyckades powernapa lite grann.

Jag och Hanne har svullat tonfisksallad till middag, bästa som finns. Älska tonfisk! Och vad mer, kan hända att jag får kramas med Malin och Angelica i helgen. Skulle kunna gråta en skvätt av lycka! 

Alanya - 20e maj 2012

Fredagen bestod av jengaspel och sjukhusbesök. Gasmask och andningsmaskin, ingen vacker kombination. Jag har sett bättre ut.. Lördagen bestod av sömn, sömn och mera sömn. Idag var det välkomstmöte och citytur. Så har min helg sett ut. Jag och Hanne har precis ätit middag, jag gjorde iordning kycklinggryta med kokosmjölk, ris och sallad. Gött var det. Nu ska vi vartfall avsluta dagen med Den lilla sjöjungfrun. Imorgon står landbyggdstur på schemat. Natti!
Alanya - 17e maj 2012

Gratulerar på dagen Norge! På 17e maj äter man glass, så jag och Hanne gick ned till Balikcilar.


Alanya - 16e maj 2012

Utbildningen avslutad och vi fick diplom också! Haha. Att öva på en docka känns väldigt strange, men det är väl bra att ha det gjort. Nu ska jag strax kila iväg på möte, sen har vi "middag" med en av våra nya samarbetspartner. Skynda sig hem efteråt, skruda om och börja förkröket. Imorgon är det 17e maj, sambon är ju trots allt norsk och jag, jag är trots allt ledig imorgon. :)

Och på lördag, då ska jag flyga med gästerna till Sundsvall och sedan hämta nya gäster. Airguiding it is, och jag är grymt taggad samtidigt som jag är nervös som en gris. Men det blir nog bra, en spännande erfarenhet om inte annat!

Alanya - 15e maj 2012

Mitten på maj, och jag svettas redan när jag knatar mellan hotellbesöken. Inte ok. Det ska inte vara så såhär tidigt, nu får det bli kyligare igen.

Dagen har spenderats på olika hotell, och sen upp till Anadolu Hastanesi för First Aid utbildning. Fortsättning är imorgon. Tycker sånt där är läskigt, jag tvivlar på att jag skulle kunna göra något utav det jag lär mig när det väl händer en olycka. Jag kommer förmodligen bli chockad och handlingsförlamad..

Om 3 veckor hoppas jag på att Angelica sitter här i soffan brevid mig. Har ju inte fått ett exakt datum när jag ska fara iväg till Marmaris, så lite tveksamt än om hon kan boka. Men ska kolla upp det efter helgen, så peppar peppar. Jag skulle kunna spricka av längtan!


Marmaris.

En grym transferhelg, en tråkig invigning av nya nattklubben Crazy Bull, en sorgsen fotbollsmatch ( en büyük fenerbahce ) och alldeles för lite sömn sumrerar den här helgen. Idag har jag haft välkomstmöte, det var bara 8 personer dock. Mycket trevligare när det är 108 personer.. Men men. Nu har jag ätit mat, pasta med tonfiskröra. Becelli har kommit, med glass och jordgubbar. Yumm! Pirates of the Caribbean 3 sitter i cdromläsaren - här ska det bli film! Heippa!

"Be prepared to go Marmaris in june.." Och det är jag!

FENERBAHÇE'M!1a maj 2012

Idag har jag haft hotellbesök på förmiddagen och sedan var jag en sväng på office på eftermiddagen. Hämtade lönen och fixade välkomstmaterial. Nu sitter jag på golvet i vardagsrummet, lyssnar på alanis morisette - ironic och väntar på att Hanne skall komma hem, hon är för tillfället ute och dricker te. Myskväll står på schemat idag, film och glass röstar jag på så skall kila en sväng till Migros och handla. Måste gå förbi hyresvärden och betala hyran också, lika bra att ha det gjort.