Moooonday.!

Först och främst, så vill jag bara berätta att i lördags hade jag mitt första välkomstmöte. Jag stod inför 60 personer och pratade i mikrofonen och jag var inte ens nervös. Jag, Fanny Mattsson, pratade inför 60 personer! Från att nästan svimma i skolan av nervositet inför redovisningar till att ha välkomstmöten utan problem. Jag är stolt över mig själv. Så fruktansvärt. High five till mig själv!

Annars då, jo. Två av dom finaste människorna i Deturfamiljen far hem i helgen. Hur det ska gå att klara sig utan dom, vet jag inte. Jag har nog inte riktigt fått in att det är så. Att dem ska hem. Förtränger det lite grann helt enkelt..

Jag längtar hem. Väldigt mycket. Jag skulle kunna åka hem imorgon om det gick. Samtidigt som jag älskar att vara här, jag trivs jättebra på jobbet, jag har världens bästa människor omkring mig som får mig att skratta mig igenom dagarna. Och snart är det snart första juli. Första juli lixom. Vars tog tiden vägen? Det var ju nyss april..? Snart sitter man väl där i höst och säger hej då till alla..

Nej, nu ska jag tänka positivt. Igår var en sjujävla kväll. Som vanligt när jag och angelica är ute och busar så går det vilt till. Avslutades på Summer Garden och är en aning sliten idag. Angelica ligger på min soffa och sover, ha. Lilla hjärtat. Ikväll ska vi till Palm Beach. Latin Food buffé och öppen bar. Kan bli intressant. Imorgon har jag kanske den jobbigaste utflykten, nämligen Alanya båt. Görjobbig. ;) Ha. Sen är det ju faktiskt bara 2 veckor tills världens bästa gamlemor kommer ner och kramas med mig. <3

Epejepeti?

Det börjar bli riktigt varmt nu alltsa. Men idag ar det faktiskt lite molnigt, det tackar vi för! Jag sitter för tillfallet pa offic, har haft Sapadere idag och om en liten stund ska jag fara upp med nagra gaster till kale sa dom far kika runt lite dar. Sen ar det hem, göra sig lite snugg och dags att dra pa beachparty. Arets första beachparty och alla ska dit. ;) Och sa börjar vi kl 13 imorgon, helt ok! Jennifer och Stine kommer till Alanya ikvall, sa far se om man hookar upp med dom efterat.

Annars da? Jag och Angelica har försökt oss pa att ha filmkvallar flera ganger nu, slutar jamt med att vi deckar efter en halvtimme - timme sa det har tagit 4 ganger för oss att se the dark knight. Igar försökte vi oss pa Pirates of the caribbean, men tog inte lang tid dar heller innan vi bada snarkade. Pannkaksfest har vi ocksa haft, pannkakor med jordgubbar, vattenmelon, banan, persika och vaniljglass. Hur gott som helst. Trodde jag skulle spricka efterat. Men gött var det!

Vi har aven fatt papper om vad vi vill göra i vinter. Assvart ju! Har aldrig varit spec sugen pa Egypten, men börjar faktiskt bli det lite grann.. Men har en stund till pa mig att fundera, sa far se hur det blir.

Moika moi!

It's friday, im in love.

Jag är åter i Alanya efter 3 helt underbara dagar i Istanbul. Vilken stad! Lätt att jag ska dit igen i höst. Iaf, så hann vi med besök på IKEA och H&M, vi var och såg Fenerbahcestadion och var in i Turkiet's största Fenerium, vi härjade runt lite bland barerna med en kompis i Taksim, vi fick reda på att den blå mosken inte alls var blå, utan snarare beige. Ayasoya var heller inte en moske längre, utan ett museum. Vi såg Pirates of the caribbean 4 och bara njöt av att ha semester.

Imorgon är sista dagen på min semester, så ikväll ska jag åka till side. Finaste Jennifer har ju flyttat dit, så jag ska åka och hälsa på henne och köra på en utekväll a la side. Kan ju vara skoj! :)

Blir inte så mkt uppdateringar förtillfället, har ingen dator men insallah att jag får tillbaka den om en vecka som det är sagt. Ser väl dock inte så ljust ut.

Ha en bra kväll!. Pussss.


Semester!

Jag har dagars semester, så himla skønt! Och vad passar då bættre æn att dra sig till Istanbul med vero? Just nu sitter jag i sængen på vårat mysiga hotell i Sultanahmet. Alltså, wow. Vilken jækla stad! Finner inga ord. Hur bra som helst, taggar før æventyr ikvæll!