knyt servetten kring din hals cherie, för här ska det bli fest.

taggad till noll. väldigt b. men det bör ändras med några groggar i kroppen. tänkte jag skulle ta och klunka ner den första snart. planen är att vara på picasso vid 8 halv 9 för födelsedagsmiddag. sen får vi se vad kvällen bjuds mer på.

nej, en grogg och sen en dusch.

Ja, må hon leva..

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN HJÄRTAT.

                                            Jag & Sandra @ The Doors, Maj 2010
bästa!

EMELIE KOMMER PÅ FREDAG NATT. 2 HÄRLIGA VECKOR MED VÄRLDENS FINASTE. BÄSTASTE EVER. ♥


                                                         Jag & EmelieThe Doors - April 2009


istanbulplaner

anna far till istanbul på tisdag. jag har stora funderingar på om jag ska haka på. det vore grymt.! ska kolla lite flyg osv så får vi se..


a new day is raising.

efter en spontan utekväll som slutade med efterfest uppe vid borgen med casablanca och hemfärd runt 8 på morgonen, så var jag inte världens piggaste när jag vaknade. planen var ju att gå upp runt 12 och gå till picasso, möta upp frida, gå till bim och handla hem saker inför våran eurovision song contest-kväll med tacos. mjo tack, vid 4 drog jag mig upp ur sängen. mådde som en jävla påse skridskor. ordnade iaf upp sig senare och tacosen kittlade dödsskönt i kistan. några cider och några drinkar slank ner också innan vi drog vidare till f@cebook och sällskapade med jennifer ner till hamnen.

njae. kanske man ska ta och krypa ner i sängen nu. ska försöka ta mig ner till poolen idag och plaska runt lite. ska fixa lite joks till sandra's födelsedag imorgon också. plus att jag måste ringa lilla mamma.

natt natt.

ghosts from the past

dom senaste veckorna har det dykit upp en hel del spöken från förr. vissa är roligare att träffa än andra. vissa vill man helst inte ens se på. but's that is life i guess.

det är snart slutet på maj. och jag funderar på att åka hem den 28e juni. och sen fara tillbaka den 13e juli. eller 10e juli, för då ska elliz till istanbul, så då kan vi sällskapa eftersom mitt plan ändå mellanlandar där. anledningarna är att jag vill hem till min familj och krama dom så hårt jag kan. jag vill ha lite svensk sommar. svensk mat. och mitt visum må förnyas. men vi får se, jag har ett tag kvar att fundera på saken.

årets första beachparty gick av stapeln förra veckan, jävlar i min lilla låda vad kul jag hade! gratis bar = alldeles för mycket alkohol på för kort tid. jag och hanna stog vid baren och svepte 3 stora glas på några minuter för vi orkade inte springa fram och tillbaka hela tiden. sedan vidare till picasso, james dean & the doors. minnet från hamnen är dock inte det bästa. ;)

nästa vecka fyller både sandra och sophia år. då blir det kalas. :)

sakner er där hemma. puss.

VÄRLDENS FINASTE LILLA HJÄRTA.
FASTER SAKNAR DIG SÅ MYCKET.tisdag.

aj, helvete. min fot somnar. inte helt ok känns det sådär spontant.

anyhow. igår var vi på stranden hela dagen. vilket gjorde att jag fick en bränd rygg. fattar inte vad som händer riktigt, jag brukar aldrig bränna mig. men men. idag har jag legat hemma i sängen och knaprat piller medan dom andra var på beachen. mår inte helt 100 och imorgon är det båttur, så kände att det var bättre att jag är med på den istället.

saknar er där hemma. önskar ni var här. emelie, om du visste hur mycket jag önskar att jag hade dig bredvid mig. ♥


long time no see.

sjuk. igen. föll typ ihop på picasso igår så dom körde hem mig. idag är det dock bättre, men ska hålla mig lugn några dagar iaf. annars då? mjo, malin's knä hoppade ur led igen på robin hood en kväll. vilket slutade i ett besök på sjukhuset och därmed var alla vara pengar slut. så just nu har vi 20 kr att leva på tills jag får min semesterersättning och sjukersättning om 3 veckor. den är bra. hon har även fått hoppa runt på kryckor sedan dess.

tine har farit hem. dumt. hade hoppats på att vulkanen kunde hållit igång ett tag till.. men men.. cissi var hit på en snabbvisit också. hade önskat att hon stannade kvar längre. det är tomt utan dig hjärtat. hoppas du kommer snart igen. ♥

sandra har kommit nu. så jäkla nice.! lägenheten var dock mindre än vad vi trodde, men det funkar. väldigt nice att slippa bo på hotell. vi har redan invigt balkongen med ölspel halv 5 på morgonen. mormorskoftan var fullare än fullast och kräktes. höhö. så kan det gå.