31a december 2008

inatt vid sådär 3 tiden fick jag ett "storstäda och möblera om hela rummet"-ryck. sagt och gjort, jag började ändra om garderoberna först. slängde ut alla kläderna på golvet, tömde resväskorna med allt joks och slängde även det på golvet. vek ihop alla kläderna, rensade ut det jag inte vill ha längre och slängde en del i tvätten också. sen försvann rycket så det vart inget mer med det utan några avsnitt av supernatural istället fram till 6 - halv 7 imorse.. hade velat ha det gjort innan josefine kommer idag, men det sket sig det också när jag snoozade 2 timmar för mycket i morse, haha. får fixa det en annan dag.! :)

sista dagen på året idag, och jag har försökt ett tag nu att komma på något bra jag gjort iår. listan var jäkligt kort, körkort & flytt till stockholm. det som är mindre, väldigt mycket mindre bra är att i år har jag inte ens varit utomlands i en månad. förra året var jag borta från sverige i 4 månader. och i år inte ens 1 månad. jag tycker det är skam. vad har hänt med mig egentligen? aja, det är iaf en sak som det ska bli ändring på under nästa år.

nu ska jag klä på mig och börja göra mig klar. det vankas fläskfilé, potatisgratäng & vin hemma hos tom kl 4.

gott nytt på er och håll armar, händer, ben, fötter och stjärtar borta från raketerna inatt. PUSS!

29e december 2008

när jag flyttade ifrån rebecca i oktober så glömde jag min batteriladdare och usbkabel till digitalkameran. och hon hittar dom inte. så nu har jag ringt runt till massa olika ställen för att få tag på nya. laddare har jag hittat, 399 jävla kronor. usbkabel verkar inte finnas. så det är väl bara att punga ut nästan 450 kr med frakt. underbart. jag blir så glad.

25e december 2008

julafton igår var superbra. istället för att äta vid 1 - 2 så bestämde vi oss för att äta julbordet på kvällen och ta något lätt på dagen. vilket var mycket bättre. så vi åt vid 6 istället. då hade även fredrik, mia & alva kommit också så hela familjen var samlad. fick en massa fina julklappar också. och mycket presentkort. b la på ticket. min biljett härifrån. hihi. ;)

ikväll är det jobb. erbjöd mig faktiskt själv att jag kunde jobba då jag inte orkar med allt jävla folk som ska ut och man blir stående i massa köer. jag skulle börja 22 men alla andra skulle börja 21 så jag smsade maria och frågade, och då skulle jag jobba 21 - 03. :)

nu ska jag kika på lite mer supernatural. och dirty sexy money. jag har helt glömt bort det, så det fanns 3 nya avsnitt att ta hem. ibland är det bra att vara glömsk. ;)

god fortsättning söta vänner.

(ingen jävla miljon vart det heller, 1 bingonr från flera resor & stora pengar på varje spel, men som vanligt kom alla nummer under och över det numret jag skulle ha..)

23e december 2008

igår fick jag ett sug av en ny header så sagt och gjort, jag satt och knepade och knåpade och så vart den klar. och lina har varit så söt och satt in den och grejat med det andra (headern är kul att göra, det andra är mest krångel, tur att lina finns) ska göra mig klar snart och kila ner på stan. ska träffa ullis kl 1 och sen handla de sista julklapparna. har inte orkat gjort det än, så nu får man stå och trängas med resten av stan. en bingolott ska jag också köpa. satsar på att bli miljonär hemma hos mikaela & therese ikväll. vi får se hur pass bra det går.

22a december 2008

festen igår var väldigt underhållande. på både bra och dåliga sätt. harrys var superskoj, synd bara att vissa är kassa på att svara på sms. meen meen. sista kvällen nu, jag och emelie har laddat upp med gurka, morötter, äpplen och dilldipp. rebecca, jag har fått emelie att äta äpplen med dilldipp, så nu är det bara du kvar.! ;)

20e december 2008

emma kom tidigare, vilket resulterade i att vi låg och typ halvsov när hon klev innanför dörren.. men men. nu är vi klara, och redo för fest.!

20e december 2008

fy fan vad jag är mätt. jag & emelie har ätit kycklingfilé, ris, bearniesås och sallad. skulle lätt kunna sova en stund, men emma kommer om en halvtimme så kanske inte är så bra. borde iaf vara duschad när hon kommer så vi inte blir sena till festen.. meeen emelie ligger på andra soffan och blundar, så jag kan nog också göra det en stund..

18e december 2008

sitter hemma hos emelie nu i hennes soffa. är mätt som en gris, vi har ätit tacos.! åt det i måndags, tisdags och idag. så här mycket tacos har jag aldrig ätit.. men gott är det.! :)

imorgon blir det shopping i linköping och sen utgång.

18e december 2008

tom, lilla hjärtat. jag tänker på dig. <3


dags att dra till motala och störa emelies lugna tillvaro. miiha. ;)

16e december 2008

god morgon. nu har jag nyss vaknat. inte sådär jättebra kanske. jag missade helt (eller ja nästan, det är 30 min kvar) titanic, ringa malin och jag kommer inte kunna sova inatt. meeeen, shit happens. har varit barnvakt åt alva en sväng idag. hon är helt kär i fiskarna så vi satt där i kanske en 30 min och bara tittade. sen somnade hon som en stock. och vaknade precis när det var 3 minuter kvar av supernatural så faster inte hann se klart det. timing. ;)

man kanske ska äta lite?

16e december 2008

god morgon. middagen igår var supernice. mamma hade gjort tacopaj och hallonpaj. :) alva var världens sötaste i sin lilla dräkt, jag kunde inte sluta titta på henne! älskling älskling älskling. av bror & co fick jag nya högtalare till datorn, sånna som ligger runt 1000 lappen. miiih thank you. :D skitsnygga är dom. sen kom tom & josefine över och vi satt och drack skumpa, vin, cider & öl fram tills en 2 halv 3 på natten när tom knatade hem. det var en riktigt bra dag igår. :)

15e december 2008

biljetten är bokad. 13.21 på torsdag är jag på väg mot motala och emelie. iiih.
jag är laddad!
nu: födelsedagsmiddag med skumpa.

15e december 2008

jag har varit och solat. hur skönt som helst. ska sola lite imorgon också, så kanske man inte är lika blek som snön sen.. träffade på vivvi på vägen också, så fick blommor av henne och madde. jättefina gula rosor. tack så mycket igen. :)

nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar tills middagen ikväll. och boka tågbiljetter till motala ska göras.

15e december 2008

har nyss varit och ätit lunch med dojjan på plus. grillad ciabatta med kyckling, fetaost, tomat och rödlök. så jävla god.! mums. fick presenter också, 2 tianlotter och 250kr i presentkort på systembolaget. man kanske ska ta sig en tripp dit igen? haha. det kommer nog lite folk hit ikväll, så man lär ju ha något att bjuda på. :)

just det, emelie ringde. och jag ska åka till henne på torsdag. en hel helg med världens bästa emelie.. <3

15e december 2008

nu har jag varit på bolaget. jag köpte en asti mouserande vin till middagen ikväll, en varm&kall äppelvin, 2 xider och en smirnoff ice.!

15e december 2008

GRATTIS TILL MIG SJÄLV. :D

14e december 2008

emelie ringde nyss. hon ringde och sa grattis på födelsedagen i 20 minuters förskott. hon är så jäkla söt. <3 <3

14e december 2008

idag har jag köpt en ny jacka. en brun en. 149kr på h&m. asbra. och behövligt eftersom jag råkade "tappa" min jacka förra fredagen (och fråga mig inte hur, för det minns jag inte.) då jag var inne i dimman. men nu har jag iaf en ny så jag slipper frysa. :)

håller på och fixar i mitt badrum också. fick en ny toalettsits idag av mamma, en svart. det ser riktigt läckert ut. jag har setat på huk ett bra tag och försökt få fast den, men det gick inte och sen ringde emelie så då struntade jag i den. så nu får den ligga löst uppepå toaletten tills imorgon när hubbe kommer så får han fixa det. men badrumsskåpet ser bra ut, nu är det bara hyllorna kvar sen får det räcka för ikväll..

14e december 2008

jaha. dan före dan. om 12 timmar är min tonår över. slut. borta. bitti. puts väck. kommer aldrig igen. men förhoppningsvis ramlar jag inte ihop under natten och behöver rullstol från och med imorgon.

13e december 2008

Jag tycker om Emelie.

13e december 2008

just det, min önskelista vart följande.:

* presentkort på ticket
* presentkort på köpmannaföreningen
* ett halsband från bluebox.se "live laugh love"
* batman - the dark knight dvd
* mariah careys parfym luscious pink
* nya svarta högtalare till datorn

13e december 2008

fredrik, mia & alva var nyss här. dom skulle ner på stan och kolla på paket (undra till vem? höhö) och frågade om jag ville ha alva en stund eller om dom skulle ta med henne. självklart ville jag ha henne här. så vi har gosat, gosat och gosat ännu mer, kollat på fiskarna, kikat på youtube på tomtar som sjunger, ätit och sen gosat ännu mer. på måndag när dom kommer ska hon ha min pepparkakedräkt på sig. och lilla mössan. åh gud, jag kommer äta upp henne. hon är så underbart vacker. mitt lilla hjärtegryn. <3

frida kom hem igår med elliott. han var rätt söt han med, (jag tycker att alla nyfödda barn är fula), han var som en liten groda. med massa hår. så låg han nerstoppad under mammas duntäcke, så man såg bara lilla lilla huvudet, en svart kaluffs och små klarblåa ögon. då smälte jag litegrann faktiskt.

ikväll är det fest hos fredrik. jag ska strax hoppa in i duschen och börja göra mig klar. mikaela kommer med tåget halv 8, så då borde jag vara klar. man kan ju hoppas iaf.

11e december 2008

Har nyss kommit hem från ungdomsmottagningen, var tvungen att hämta ut ett nytt recept med p-piller innan jag fyller år så jag får ungdomsrabatten en gång till. Måste bara komma ihåg och hämta ut dom idag eller imorgon också. Får springa dit på lunchen. 4e arbetsdagen idag. 3 to go. Sen ledig. Förhoppningsvis. Jag gillar inte att gå upp 8 på morgonen. (eller ja, ställa klockan på 8 och snooza till halv 10 och i panik springa upp och gör mig klar.)

Funderar på en önskelista också, men kommer inte på något jag önskar mig. som vanligt. Tänkte jag iaf skulle ringa ticket och höra med dom om det finns några presentkort som gäller på alla resebyråer/bolag. Det vore ju en idé iaf. Måste komma på något idag, familjen tjatar på mig. Någon annan som har en idé?

I helgen kommer Frida och Elliott hem. Jag ska pussa sönder lillskrutten. Han skulle inte få komma hem före jul egentligen, men han har gjort så bra framsteg så dom får komma hem redan nu. Köpt en pepparkakedräkt till Alva förra veckan, så nu ska jag köpa en till Elliott också. Dom kommer vara så underbart söta på julafton! Mina små pluttisar.

Ringa ticket, äta frukost & gå till jobbet. Hej hopp.

4e december 2008

äntligen ledig. efter ha jobbat 15 dagar utav 16 så känns det jävligt skönt.! och vad jag vet är jag ledig ända fram tills nästa lördag. är tillbaka i avesta igen, är så oerhört less på sthlm. kom ner i en riktig deppsvacka som vart några veckor nu, så till slut så tänkte säga upp mig helt från jobbet men jag drog ner till 15% istället vilket är varannan helg. lite typiskt dock att jag ska jobba lucia helgen, så ingen lussevaka detta år. (vilken lussevaka det var förra året, jag malin fredrik tom alexandra med ett aquarium i alexs vardagsrum) men men, blir en snabbvisit till sthlm och sen hem på söndag kväll igen, jag blir ju vuxen dagen efter så jag förväntar mig massa ballonger, paket och frukost på sängen. haha. blir iaf tidigt, ska pallra mig till bolaget och inviga det när dom öppnar.

på söndag är det dop. världens finaste alva ska döpas. var hem dit en sväng ikväll och myste lite.. om du bara visste hur mycket faster älskar dig.!

ska försöka göra en ny design till bloggen också. amanda sa att hon skulle fixa en, men det har gått mer än 2 månader nu så jag antar att jag får gört själv..

ibland är livet bra dumt. jag blir så less på det. jag vill lägga mig i johannas resväska och vakna upp på en vit strand på söndag med en paraplydrink i handen.