30e november 2008

vilken underbar kväll det var igår! kryssningen var så jäkla skoj, och krogen efteråt också. jag älskar kurvan. första advent idag, mamma ringde och berättade att dom mumsade lussebullar. kul. själv har jag varit segare än segast idag (vart kanske liiite för mkt igår) på jobbet. trodde aldrig klockan skulle bli 6 så vi fick stänga. men men. imorgon är det stora grejer som händer. jag flyttar från stockholm.

nu ska jag sova, ska upp 5 imorgon. sista morgonen. tacka fan för det. jag hatar mornar.

25e november 2008

09.12 imorse kom lille julius (frida vill ha julius, dock inte micke, men frida brukar få som hon vill) ut till världen. Han var 45 cm lång och vägde 2300 gram. lille skrutten! imorgon ska vi åka och titta på honom.

24e november 2008

min lediga vecka vart inte alls så ledig. gunilla ringde imorse och frågade om jag kunde jobba, ullis barn har fått vattkoppor. så det blir jobb på bokhandeln fram tills torsdag och ev fredag. beror på om jag ska jobba på jula eller ej på fredag. men det är iaf jobb där lördag - söndag. imorgon är det lön också, tack gud. 14 210,45kr rakt in på kontot, och jag kan äntligen köpa vinterskor! fryser fan sönder mina fötter snart.

imorgon blir jag moster också, spännande. :) ska ringa syster en sväng snart och önska henne lycka till, hon är säkert rätt nervig nu..

1 månad kvar till julafton och det är massa snö ute. hur mysigt som helst. ska ta fram pulkan sen så fort jag hittat ett par rejäla vinterskor. jag & malin började planera pulkåkningar i lunchrummet förra veckan, vi fick en konstig plick av helge som sa att det bara var kul när man var liten. vi får dra med honom ut någon gång också.! ;)

nu väntar true blood, so long.

22 november 2008

mamma mia var så jävla bra! helt underbar film. jag & vicki har filmkväll idag igen, har nyss sett på dirty dancing & nu blir det the notebook. imorgon är det jobb, sen avesta som gäller fram tills fredag. ska bli skönt som tusan. har en del att fixa med nu till min & johannas nya plan.. jag är verkligen pepp. mer pepp än istanbul. på onsdag blir det utgång med fredrik. sen öppet hus i skolan & massa mys med familjen. syster får bebis på tisdag så ska försöka ta mig till falun. fixa håret hos marlene ska jag också göra nu kom jag på. kommer ha fullt upp i veckan..

FASTER ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET.

21a november 2008

istanbul är nu inställt. hon jag skulle gå kursen med fick inget lån så hon kan inte åka. och jag känner inte att jag vill plugga själv på ett universitet i istanbul där jag förmodligen kommer vara den enda från sverige. inte heller sitta och åka fram och tillbaka själv från skolan varje dag. sen kan det också bli så att johanna & co inte kan/vill vara kvar hela perioden och då blir jag själv. MEN det kan mycket väl vara så att vi har redan andra planer som jag inte kommer skriva något om förräns det är spikat och klart till 200%. det känns bra. och vi är pepp. har sagt till chefen att jag inte ska åka också så att jag får jobba mera. fick även många fler timmar nu i december, så det tackar vi för.! :)  

ska kila till ica och handla något gott tills ikväll, sen ska jag & vicki se på mamma mia filmen. ledig imorgon, så det blir soooovmorgon. ska passa på att åka till kurvan och käka lunch med zora också. nästa helg är det "jula stockholms personaljulfest". häggvik ska inte åka, men vi som kommer från andra varuhus får åka om vi vill, och när kurvan ringde och sa åt mig att följa med på kryssningen så då kan jag ju inte säga nej. ;) längtar som fan! massa kort ska tas, köpte ett nytt minneskort till kameran idag. bara rebecca hittar min laddare & sladd så jag kan lägga upp dom.. dags för ica, tjorå.

19e november 2008

kom nyss hem, har varit på julshow i globen med mikaela. mark levengood, andreas johnson, björn kjellman, titiyo, anders glenmark, jill johnsson, tomas di leva, amanda jensen & peter jöback stod för underhållningen. den var faktiskt jäkligt bra. bättre än jag trodde.

och ja, det är nog pannkaka nu. (men vi tänker positiva tankar en vecka till..)


18e november 2008

jag funderar på att skita i allt som har med istanbul att göra. känns iaf som att det bara kommer bli pannkaka över det hela när det inte är någon som bryr sig. god natt.


18e november 2008

var hem till avesta en snabbis i helgen, skulle egentligen jobbat men var lite folk så jag fick vara ledig. så skyndade mig som fan efter jobbet i lördags, hade 10 min på mig att packa innan jag skulle dra vidare. fick med mig mikaela hem också, så satte vi oss i restaurangvagnen på tåget och köpte en flaska vin. och sen en flaska till. skyndade in i duschen hemma hos mig och sedan kom dojjan, och då var festen igång. hade hur kul som helst, har inte varit på hotellet på en 2 månader så träffade många roliga människor. dagen efter vart det thai. nr 7. världens bästa thai. sen vart det kalas för fabian, en massa dryga ungar kom så jag la mig i mammas säng och sov istället. bror, mia & alva kom förbi senare. fasters lilla hjärtegryn. hon har blivit så stor nu. drog hem till tom senare och kikade på nip/tuck. var väl hemma runt 11 igen och slocknade som en stock.

var och hämtade ut mina böcker idag på bokhandeln, sen fika med mia & alva. knappt 2 veckor kvar till dopet och jag har ingen aning om vad jag ska köpa. någon som har en ide?

håller på och letar jobb också, måste skaffa mig ett till. har 6 jobbardagar kvar den här månaden och 9 nästa månad. men hittar inga roliga jobb.. kanske ska ta och vinna på lotto istället?


12e novemeber 2008

cirka 50 dagar kvar till istanbul och jag är nervös. hur ska man hitta allt? hur kommer skolan/kursen vara? kommer den vara värd alla pengarna? kommer jag komma hem igen eller kommer jag villa bort mig totalt bland alla 18 miljoner personer och inte hitta min väg tillbaka? och hur ska det gå att bo 5 personer? jag vill inte bo så många, har aldrig gillat att bo många. inte ida heller. men kan inte direkt be johanna säga åt en av sina vänner att inte följa med, så är väl inte så mkt att göra.

jag vill åka till avesta. sthlm är inge kul. börjar bli helt utmattad i kroppen efter allt jobb, och då är det värsta kvar. idag 9 - 21, imorgon 9 - 22? fredag 9 - 21? har fortfarande inte fått något schema så har inte sån koll på hur jag jobbar. förhoppningsvis är jag ledig i helgen så jag kan åka hem när fabian fyller år, men ingen av helgpersonalen har fått lära sig kassan än så det lär bli vi vanliga jobbare som får jobba. jag försöker tänka pengar pengar pengar. men just nu struntar jag i dom, och skulle hellre ha en helg ledigt..

ska sminka mig nu och sen dra till bussen, hej då.

9e november 2008

jag gillar verkligen inte söndagar. ångest över att helgen är slut och att imorgon är det måndag och ny vecka med flera dagar fram tills man är ledig igen. men, å andra sidan så kommer min nya mobil imorgon eller på tisdag, och vi får förhoppningsvis schemat imorgon så jag vet hur jag ska jobba fram över..

idag var jag på stan med mikaela, åt kinesisk buffé och kollade i massa affärer. har kommit i underfund med att jag behöver köpa nya skor, men det får vänta 2 veckor tills lönen kommer. sen gick vi och tog oss en te på ett mysigt fik, och sedan åkte hon hem till sig. fick även en liten present av henne, en body lotion som luktar kakor! miiih. så sjukt gott luktar den.


helgen har iaf varit bra, festen i fredags var hur kul som helst, vart även lite halay där på slutet inne på eken, haha. fick skjuts hem av r strax efter 2 då jag knappt kunde stå på fötterna för jag hade så ont efter flera timmars dansning. men det var det värt. :D igår vaknade jag inte förrän vad 4, tror inte jag har sovit så länge på flera månader. kan aldrig sova dagen efter att jag varit ute, men sen mådde jag toppen igår också. låg och degade framför tvn/datorn hela kvällen, så jäkla skönt att bara vara ledig och dega. ska slänga ihop lite käk nu tills imorgon, sen se på filmen på 4an. tjillivippen! 

8e novemeber 2008

jag har skaffat mig en ny kompis..


4e november 2008

har inte orkar skrivit blogg på ett tag, bor på jobbet känns det som ibland. jobbade 6 dagar förra veckan, och 7 - 18 dom har två dagarna. blir förmodligen lika imorgon och på torsdag. sen utbildning, middag & fest med jobbet på fredag. så jag hoppas vi hinner klart med allt i veckan så vi slipper jobba på lördag. då ska jag sova sova sova och sova lite mer. sen tvätta lite kläder och hem till camilla på fika. men jobbet är kul, och att jag tjänar ca 1000kr om dagen gör saken bara bättre. vill ha så mkt pengar som möjligt med mig till istanbul. 59 dagar kvar nu. 59 små dagar. det är inte alls lång tid. och innan dess blir jag moster, gudmor & 20 år. längtar till julen också, 2 nya små söta mattssons kommer att vara med. bebismys. <3

har hunnit med att vara förkyld också, hade 39.8 i feber när jag knatade till jobbet i lördags. knaprade lite alvedon och det vart bättre. på vägen hem kände jag att jag ville hem till avesta, så drog direkt till centralen och hoppade på tåget. åkte hem till fredrik där fabian var för mamma var på kurs, var så oerhört skönt att vara hemma. jag behövde det verkligen. åt pizza och snackade massa skit. mina bröder är verkligen dom bästa. jag saknar dom så mycket. frida fick jag dock inte träffa för hon var kvar i falun, vem vet när hon får komma hem? :( men pratade lite på telefonen iaf. gick hem till mamma vid halv 11 och slocknade direkt i hennes säng under duntäcket. så jäkla skönt var det! vaknade upp 13 timmar senare och var pigg som en mört. familjen var medicinen jag behövde, ni är bäst. kärlek till er. <3